Soulja Boy: ''Εγώ ώθησα τον πρόεδρο της Nintendo στη σύνταξη''

Hot
Soulja Boy: ''Εγώ ώθησα τον πρόεδρο της Nintendo στη σύνταξη''

Soulja Boy: ''Εγώ ώθησα τον πρόεδρο της Nintendo στη σύνταξη''

Δήλωσε μέσω σχετικού χιουμοριστικού tweet.

Την περασμένη Πέμπτη, σε σχετική δήλωσή του ο Πρόεδρος της Nintendo of America Reggie Fils-Aime, ανακοίνωσε την συνταξιοδότηση του και πως θα τον αντικαταστήσει ο αντιπρόεδρος των πωλήσεων και του Marketing της Nintendo of America, Doug Bowser.

Αναφορικά με την είδηση της απόσυρσης του Reggie Fils-Aime, ο Soulja Boy μέσω ενός χιουμοριστικού tweet του, δήλωσε πως είναι υπεύθυνος γι’ αυτή την εξέλιξη.

Ωστόσο παρά το χιουμοριστικό σκηνικό, στο παρελθόν ο Soulja Boy είχε αρκετές δικαστικές διαμάχες με την Nintendo. Συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2018, ο Soulja Boy είχε κυκλοφορήσει δυο νέα game systems, τα οποία στην πραγματικότητα ήταν απλά πολύ κακής ποιότητας Κινέζικοι emulators.

Μετά από το tweet του Soulja Boy, αρκετοί fans της Nintendo έσπευσαν να πικάρουν τον πρώτο, υποστηρίζοντας τον πρώην Πρόεδρο της εταιρείας.

Σίγουρα επικρατεί ακόμη λύπη στο Internet σχετικά με την συνταξιοδότηση του Reggie Fils-Aime, μιας προσωπικότητας τόσο άμεσα συνδεδεμένης με την Nintendo (και σε πολλά memes επίσης). Θέλοντας να πάρουν θέση για την είδηση, οι εκπρόσωποι των δυο μεγάλων αντιπάλων της Nintendo, ο Shawn Layden (Playstation) και ο Phil Spencer (Microsoft) συγκίνησαν με τα λόγια τους, ενώ αρκετοί fans της Nintendo έφτιαξαν κατασκευές με θέμα τον πρώην Πρόεδρο της Nintendo, συμπεριλαμβανομένου ένος custom Amibo.

Διαβάστε για την είδηση της απόσυρσης του Reggie Fils-Aime και συζητήστε για την Nintendo στο σχετικό forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification