Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις H Sony ανακοίνωσε το State of Play

H Sony ανακοίνωσε το State of Play

Friday, 22 Mar 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/90/89/45/PS4-DualShock-4-1280x720-97-1553265254.jpg
 

H Sony ανακοίνωσε το State of Play

Θα αποτελεί βίντεο σειρά με νέα του PlayStation.

Πατώντας στα χνάρια της Nintendo και Microsoft, η Sony ανακοίνωσε την streaming εκπομπή State of Play η οποία θα παρέχει στους θεατές νέα και ανακοινώσεις από τον κόσμο του PlayStation.

 

Σύμφωνα με post στο PlayStation Blog το πρώτο επεισόδιο θα επικεντρωθεί σε παρουσιάσεις λογισμικού για PS4 και PS VR, ενώ θα περιλαμβάνει trailers, ανακοινώσεις νέων games και gameplay videos. To επεισόδιο θα προβληθεί την Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 23:00 ώρα Ελλάδας μέσω Twitch, YouTube, Twitter και Facebook. Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής αν τα επεισόδια θα προβάλλονται σε συγκεκριμένη χρονική βάση ή όχι. Το State of Play φαίνεται να είναι η απάντηση της Sony στην PlayStation κοινότητα μετά από την δήλωσή περί μη συμμετοχής της στην Ε3 2019. Η νέα πλατφόρμα φαίνεται επίσης πως θα δώσει δημοτικότητα και σε indie games του PS4 και PS VR που μέχρι στιγμής δεν είχαν ευκαιρίες προβολής.

Διαβάστε για την αποχή της Sony από την Ε3 2019 και συζητήστε για το State of Play στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification