Epic Games: “Το 40% των χρηστών μας δεν χρησιμοποιεί το Steam”

Hot
Epic Games: “Το 40% των χρηστών μας δεν χρησιμοποιεί το Steam”

Epic Games: “Το 40% των χρηστών μας δεν χρησιμοποιεί το Steam”

Το store της εταιρείας μετρά 85 εκατομμύρια users.

Η Epic Games υποστηρίζει πως σχεδόν οι μισοί χρήστες του ομώνυμου store της δεν χρησιμοποιούν το Steam.

Κατά την διάρκεια της GDC 2019 η Epic Games είχε και αυτή τον χρόνο της στην σκηνή, αναφέροντας πολλά στοιχεία που αφορούν το Epic Games Store. Μίλησαν για games που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά και μη στην εν λόγω πλατφόρμα, για την εξέλιξη της, ωστόσο υπήρξαν δύο πληροφορίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον των περισσοτέρων fans. Αρχικά η εταιρεία ανακοίνωσε πως το Epic Games Store μετρά 85 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στα PC. Το νούμερο είναι εντυπωσιακό, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν πως η Valve δήλωσε τον Ιανουάριο, πως το Steam διαθέτει 90 εκατομμύρια ενεργούς μεν χρήστες.

Το δεύτερο σημαντικό πόρισμα έχει να κάνει και πάλι με το Steam, αφού σύμφωνα με τα στατιστικά της Epic Games, το 40% των χρηστών του Epic Games Store δεν έχει καν εγκατεστημένο το Steam στους υπολογιστές του. Η έρευνά τους έδειξε επίσης πως το 68% των users του Epic Store “δεν χρησιμοποιεί συχνά το Steam”, θέλοντας να τονίσουν πως η πλατφόρμα τους αρχίζει να αποκτά έντονη φήμη και είναι ικανή να κοντράρει τον μεγάλο ανταγωνιστή της. Άλλα νούμερα αναφέρουν πως υπάρχουν 55.000 χρήστες με εγγραφή στο πρόγραμμα Creators και 41 εκατομμύρια παίκτες που τους υποστηρίζουν. Η Epic Games υποσχέθηκε στο τέλος τα εξής: “Το Epic Games Store θα ανοιχτεί σε περισσότερους developers μέχρι το τέλος του 2019”.

Διαβάστε περισσότερα για το Epic Games Store και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 23/03/2019 11:43
Εγώ δεν χρησιμοποιώ ούτε Steam ούτε Epic games στο τρέχον διάστημα.Μόνο Origins......επ ιπλέον 40 % δεν είναι μεγάλο ποσοστό...το 80 % θα έπρεπε των χρηστών Epic Games να μην χρησιμοποιεί Steam.
Notification