Τα indie games έρχονται στο Xbox Game Pass

Hot
Τα indie games έρχονται στο Xbox Game Pass

Τα indie games έρχονται στο Xbox Game Pass

Θα ανακοινώνονται μέσω streams τύπου Nintendo Direct.

 

Η Microsoft ξεκινά το δικό της Indie Showcase με games που θα κυκλοφορούν στο Xbox Game Pass.

Έχοντας εμπνευστεί από το Nintendo Direct, η Microsoft ανακοίνωσε την έναρξη των ID@Xbox Game Pass streams που θα παρουσιάζει τίτλους που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο Xbox One. Ξεκινώντας την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος η Microsoft θα αποκτήσει το δικό της stream ανακοινώσεων, το οποίο αναμένεται και να καθιερωθεί σε βάθος χρόνου.

Η Microsoft αναφέρει για αυτή την απόφαση: “Να περιμένετε να μάθετε περισσότερα για ορισμένους από τους πιο καυτούς ID@Xbox τίτλους που θα κυκλοφορήσουν Xbox Game Pass, με νέες ανακοινώσεις, gameplay highlights και συζητήσεις με τους developers. Ενδεικτικά παρουσιάστηκαν τα Afterparty, Void Bastard και Supermarket Shriek. Τα εν λόγω streams θα μπορείτε να τα παρακολουθείτε κάθε φορά που γίνονται live σε YouTube και τα Inside Xbox streams της Microsoft. Στην δομή τους θα θυμίζουν, όπως προείπαμε, τα Nintendo Directs, ενώ και η Sony ανακοίνωσε πως μπαίνει σε αυτή την διαδικασία με το πρόγραμμα State of Play.

Διαβάστε την άποψη του Phil Spencer για το Google Stadia και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification