Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις To Twitch Sing κυκλοφόρησε επίσημα

To Twitch Sing κυκλοφόρησε επίσημα

Monday, 15 Apr 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b1/2b/45/twitch-sings-keynote-44-1555322783.jpg
 

To Twitch Sing κυκλοφόρησε επίσημα

Στην διάθεση σας είναι περίπου 2000 τραγούδια.

 

Το Twitch Sing είναι το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφορεί αποκλειστικά από το Twitch και είναι διαθέσιμο στην πλήρη έκδοση του.

Πρόκειται για ένα free-to-play livestream karaoke game που αναπτύχτηκε σε συνεργασία με τα στούντιο Harmonic Music System,τα όποια είχαν συντελέσει στην δημιουργία των Rock Band και Guitar Hero. Προς το παρόν διαθέτει 2.000, από όλα τα είδη μουσικής. Αποτελούν cover εκδόσεις των τραγουδιών και όχι τις original εκδόσεις τους. Σκοπός σας είναι να τραγουδάτε όσο περισσότερο μπορείτε μέσα στις τονικότητες του τραγουδιού, ενώ θα ανταμείβεστε με xp points ανάλογα με την απόδοση που κάνατε στο τραγούδι.

Βασικός στόχος βέβαια είναι η αλληλεπίδραση με το κοινό που θα έχετε στην live μετάδοση σας, καθώς οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν το επόμενο κομμάτι, να προκαλούν τον streamer σε μονομαχία τραγουδιού, αλλά και να του θέτουν νέες προκλήσεις όπως για παράδειγμα να τραγουδά χωρίς να χρησιμοποιεί το γράμμα "ο" . Επίσης ο streamer θα μπορεί να φτιάξει μια λίστα με τα τραγούδια που του αρέσουν, να αλλάξει το avatar που είναι πάνω στην σκηνή, καθώς και το background της σκηνής που παρουσιάζεται αυτό. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η ντουέτα δεν μπορούν να μεταδοθούν ζωντανά, παρά μόνο να καταγραφούν εκτός σύνδεσης και να ενωθούν σε ένα video upload.

Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να εμφανιστείτε στην κάμερα με την χρήση ενός avatar που μπορεί να σας αντικαταστήσει πάνω στην σκηνή, όπως επίσης και έχετε την δυνατότητα να κάνετε καταγραφή του τραγουδιού σας με επεξεργασία στον ήχο και την εικόνα σε offline mode χωρίς την χρήση του OBS.

Διαβάστε επίσης για την απόδοση του Apex Legends στο Twitch και συζητήστε γενικότερα για το Twitch στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification