God of War: The Card Game

Hot
God of War: The Card Game

God of War: The Card Game

Έρχεται μέσα στο 2019.

Το God of War έκλεισε έναν χρόνο και απ ότι φαίνεται η Sony δεν θα μείνει στα δωρεάν themes και avatars.

Η εταιρία αναπτυξης επιτραπέζιων παιχνιδιών CMON δήλωσε πως η κατασκευή ενός παιχνιδιού καρτών με θέμα το Kratos Norse ήταν αρκετά δύσκολη, αλλά επιτεύχθηκε και θα κυκλοφορήσει με το όνομα God of War: The Card Game. Συγκεκριμένα ανέφεραν στην ιστοσελίδα της εταιρίας: " Στο God of War: The Card Game, οι παίκτες τον ρόλο των Norns ( γυναίκες που ελέγχουν το μέλλον των Θεών και των ανθρώπων στην Σκανδιναβική μυθολογία), οι οποίες δοκιμάζουν διάφορους συνδυασμούς ηρώων με σκοπό να σταματήσουν το Ragnarök".

"Κάθε παιχνίδι είναι μια καινούργια προσπάθεια να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για την αποφυγή της καταστροφής του Midgard. Ένας έως τέσσερις παίκτες συμμετέχουν στο παιχνίδι και πρέπει να συνεργαστούν, ενσωματώνοντας δυνατούς ήρωες όπως ο Kratos, ο Mimir, ο Atreus, ο Brok ο Sindri και ο Freya αλλά και πολλα bosses από το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι God of War. Το θέμα είναι ότι πρέπει να συνεργαστούν και να συνδυάσουν νέους τρόπους και υποθετικά σενάρια κάθε φορά που παίζουν."

Ακούγεται λίγο περίπλοκο αλλά ουσιαστικά ο σκοπός σας είναι να ολοκληρώνεται Quests, τα όποια περιέχουν στο σύνολο έξι κάρτες διπλής όψεως οι οποίες έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να σχηματίζουν μια ενιαία εικόνα. Στην συνεχεία πρέπει να συνεργαστείτε ώστε να ολοκληρώσετε τα Quests χρησιμοποιώντας τις επιθέσεις, τις δυνάμεις και τα special abilities των ηρώων σας.

Το board card game του God of War θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Διαβάστε επίσης το review του God of War (PS4).

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 22/04/2019 21:51
Πειμενουμε οπωσδήποτε review - video απο το God of War: The Card Game!! :lol:
Notification