Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις League of Legends: Η Riot Games αφαίρεσε animation που προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις

League of Legends: Η Riot Games αφαίρεσε animation που προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις

Saturday, 18 May 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cb/dd/80/league-of-legends-26-1558177382.jpg
 

League of Legends: Η Riot Games αφαίρεσε animation που προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις

Ύστερα από παράπονα των fans.

Η Riot Games χρειάστηκε να αφαιρέσει από το League of Legends ένα νέο animation καθότι προκάλεσε προβλήματα στα άτομα που παθαίνουν επιληπτικά σοκ.

Η όλη αναστάτωση προκλήθηκε από έναν fan του παιχνιδιού που ειδοποίησε την Riot Games σε ένα από τα forum threads του παιχνιδιού πως το εν λόγω animation δημιουργεί προβλήματα σε όσους υποφέρουν από επιληψία. Ο ίδιος έλαβε άμεσα απάντηση από έναν designer του παιχνιδιού που απολογήθηκε, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν είχαν τον χρόνο ή το bandwidth να εφαρμόσουν μία επιλογή ώστε να απενεργοποιείται αυτό το animation από τους παίκτες χειροκίνητα. Πλέον η Riot ξεκαθαρίζει πως το animation θα αφαιρεθεί ολοκληρωτικά.

Ένας αντιπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: “Παίρνουμε πολύ στα σοβαρά τα θέματα φωτοευαίσθητης επιληψίας. Διατηρώντας την προσεκτική μας στάση πρόκειται να απενεργοποιήσουμε άμεσα όλα τα finishers. Όταν και αν επαναφέρουμε τα finishers θα σιγουρευτούμε πως οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να τα απενεργοποιήσουν μόνοι τους. Στο μεταξύ θα επικοινωνήσουμε περαιτέρω με το άτομο που έθιξε πρώτο το ζήτημα, ώστε να αντιληφθούμε πλήρως την κατάσταση”. Το animation αυτό είχε προστεθεί ως κομμάτι του Mid-Season Trials event στο League of Legends, τα φωτεινά εφέ του οποίου φέρονται να προκάλεσαν όλα αυτά τα προβλήματα. 

Διαβάστε το review του League of Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί League of Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification