Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις O Phil Spencer θέλει να δημιουργήσει το πρώτο studio της εταιρίας στην Ιαπωνία

O Phil Spencer θέλει να δημιουργήσει το πρώτο studio της εταιρίας στην Ιαπωνία

Wednesday, 12 Jun 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7e/ff/2f/phil-spencer-xbox-briefing-e3-GameWorld-8-1560351386.jpg
 

O Phil Spencer θέλει να δημιουργήσει το πρώτο studio της εταιρίας στην Ιαπωνία

Η Microsoft ελπίζει να πρωταγωνιστήσει με νέα studios ανάπτυξης.

Προκειμένου να αυξήσει τις αποκλειστικές κυκλοφορίες παιχνιδιών η Microsoft έχει επενδύσει αρκετά σε νέους developers. Η εταιρία αγόρασε και ίδρυσε οκτώ νέα studio με πιο πρόσφατο το Double Fine.

Η προσπάθεια αυτή αποσκοπεί στην εξασφάλιση όλο και περισσότερου περιχυμένου για το Game Pass, με σκοπό να το μετατρέψει σε κάτι πιο ενδιαφέρον, εξασφαλίζοντας περιεχόμενα που κυκλοφορούν αποκλειστικά στην υπηρεσία αυτή. Ωστόσο όλα τα παραπάνω αφορούν εταιρίες και studio της Δύσης.

Στα πλαίσια της Ε3, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spenser, παρομοίασε την προσπάθεια της εταιρίας με την προσέγγιση που έκανε και προς το Netflix.

" Νομίζω ότι το Netflix έχει κάνει μια παρά πολύ καλή δουλεία επενδύοντας στην ροη που έχουν πάρει τα πράγματα της βιομηχανίας."

"Για εμάς, ως Microsoft, είναι ένα από τα πράγματα που χρηζόμαστε υποστήριξη από την εταιρία. Μπορείτε να δείτε το P&L της εταιρίας μας; Τα έξοδα μας σήμερα, δεν φτάνουν τα 12 δισεκατομμύρια δολάρια για video games. Όμως καθώς οι συνδρομητικές υπηρεσίες αναπτύσσονται και προσεγγίζουν τις επιθυμίες των περισσότερων πελατών μας , θεωρώ ότι είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα προσθέτουμε και επτά νέα studios κάθε χρόνο, αλλά νομίζω ότι εξετάζουμε συγκεκριμένους στόχους που χρειάζεται να επιτύχουμε."
Το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας συνέχισε λέγοντας πως η Microsoft δεν είναι τελειωμένη, αποκαλύπτοντας πως μια μελλοντική φήμη που θα ήθελε να επαληθεύει είναι η εξαγορά ενός Ιαπωνικού studio.

"Μου άρεσε όταν είχαμε κάποια πρωτοποριακή κινητοποίηση στην Ιαπωνία. Έχουμε μια μικρή ομάδα εκεί, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Αυτό λέει πολλα, καθώς μου αρέσει πολύ η συνεργασία μας με την Sega. Η συνεργασία με τον Miyazaki –San για το Dark Souls και τώρα με το Elder Ring δείχνει ότι οι Ιαπωνικές εταιρίες εμφανίζονται όλο και περισσότερο."

Διαβάστε επίσης όλα όσα έγιναν στην Microsoft press conference.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification