Αλλαγή στήθους της Tifa στο Final Fantasy 7 Remake

Hot
VestigiaL
Αλλαγή στήθους της Tifa στο Final Fantasy 7 Remake

Αλλαγή στήθους της Tifa στο Final Fantasy 7 Remake

Για αποφυγή λογοκρισίας.

Σύμφωνα με κάποιους ενοχλημένους fans, η Tifa έχει μικρότερο στήθος στο Final Fantasy 7 Remake. Αλλά γιατί προέκυψε αυτή η αλλαγή εξαρχής; Πολλοί ιαπωνικοί τίτλοι στην δύση γίνονται censored, καθώς η Sony έχει γίνει πιο αυστηρή με το σεξουαλικό περιεχόμενο σε παιχνίδια.

Μετά απο τον ντόρο στο Mortal Kombat 11 σχετικά με το γυναικείο στήθος των χαρακτήρων βλέπουμε ότι ο κόσμος είναι αρκετά δεμένος με τα μεγάλα στήθη στα παιχνίδια. Όσον αφορά τις αλλαγές στην Tifa, ο director Tetsuya Nomura αναφέρει ότι "ήταν απαραίτητο να μικρύνουμε το στήθος της" καθώς οι developers ήθελαν ένα πιο αθλητικό στυλ. Είναι μαχήτρια έτσι κι'αλλίως, οπότε είναι λογικό να έχει κοιλιακούς και να είναι λεπτή.

Σύμφωνα με την μετάφραση απο την συνέντευξη του Tetsuya Nomura, υπάρχει ένα τμήμα ηθικής το οποίο αποφάσισε ότι το να μικρύνει το στήθος της Tifa έγινε για να δείχνει πιο φυσική στα fight sequences. "Στο στούντιο της Square Enix Japan, το τμήμα ηθικής είναι ενα σύνολο ανθρώπων μέσα στην εταιρεία το οποίο αξιολογεί το περιεχόμενο των παιχνιδιών για να δούν αν αρμόζει με τα ηλικιακά πρότυπα σε όλο τον κόσμο." 

"Σε αυτήν την περίπτωση, θέλουμε η καινούρια γενιά των gamers να ζήσει την εμπειρία του Final Fantasy 7 Remake και συνεργαζόμαστε στενά με τους ειδικούς ώστε να σιγουρευτούμε ότι το περιεχόμενο του παιχνιδιού ειναι κατάλληλο."

Είναι αβέβαιο όμως εάν το στήθος της Tifa επηρέασε το σύστημα αξιολόγησης του ESRB. Σύμφωνα με το ESRB, το παιχνίδι προσδιορίζεται για εφήβους επειδή περιέχει βία, αίμα και θεματικά με υπονοούμενα.

Το Final Fantasy 7 Remake θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου 2020 στο PS4.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Final Fantasy 7 Remake και συζητήστε γι'αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 GamerPs3maniac (Level 16) 23/06/2019 11:03
Δεν είναι όλα τα Games για όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Αν θέλουν να παίξει μεγαλύτερο κοινό το Final Fantasy VII Remake, ίσως καλό είναι να προσαρμόσουν το περιεχόμενο με τις αντίστοιχες απαιτήσεις.
Αν δεν θέλουν λογοκρισία, καλό είναι να περιορίσουν (να αυξήσουν) τις ηλικιακές ομάδες του κοινού που θέλουν.
Notification