Στο GuardianCon μαζεύτηκαν 3,7 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό

Στο GuardianCon μαζεύτηκαν 3,7 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό

Στο GuardianCon μαζεύτηκαν 3,7 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό

Η μεγαλύτερη προσφορά ήταν από την εκδήλωση της εταιρίας ανάπτυξης, Bungie.

Μέσω του Guardian Con μαζεύτηκαν 3,7 εκατομμύρια δολάρια για το St. Jude Children’s Research Hospital.
Στην εκδήλωση της Bungie, δημιουργού του Destiny.

Στα πλαίσια της διανθούς έκθεσης GuardianCon που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι, κατά την διάρκεια ενός μαραθωνίου φιλανθρωπίας μέσω Twitch livestream, η εταιρία αναπτυξης του Destiny, του Halo και πολλών άλλων games κατάφερε να συγκεντρώσει 3,7 εκατομμύρια δολάρια για το St. Jude Children’s Research Hospital.

Tα livestreams για φιλανθρωπικό σκοπό ξεκίνησαν από της 16 Ιουνίου και τελείωσαν στις 23. Πολλα groups όπως οι Achievement Hunter και οι What’s Good Games, ακολούθησαν ένα χρονοδιάγραμμα στο οποιο έπαιζαν games για την συλλογή όλο και περισσότερων χρημάτων . Παίρνοντας μέρος στην εκδήλωση, η Bungie διοργάνωσε ένα Destiny Convention στο οποιο κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 400 χιλιάδες δολάρια κατά την διάρκεια των livestreams. Με ένα tweet, ο επίσημος λογαριασμός του Guardian Con δήλωσε πως ήταν η μεγαλύτερη προσφορά από μια και μόνο μετάδοση.

Το St. Jude Children's Research Hospital είναι ένας οργανισμός που ηγείται μιας προσπάθειας για την καταπολέμηση του καρκίνου κατά την παιδική ηλικία μέσω της εκπαίδευσης, της θεραπείας και της έρευνας.

Διαβάστε επίσης για την άδεια που έδωσε στους εργααζομένους της η Epic Games.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification