Blizzard: "Το Heroes of the Storm απέτυχε επειδή άργησε"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Blizzard: "Το Heroes of the Storm απέτυχε επειδή άργησε"

Blizzard: "Το Heroes of the Storm απέτυχε επειδή άργησε"

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της.

 

Ο Mike Morhaime, συνιδρυτής της Blizzard, μπορεί να παραιτήθηκε από πρόεδρος της εταιρείας, ωστόσο η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να υποστηρίζει το Heroes of the Storm, που αποτελεί το MOBA της εταιρείας.

Σε δηλώσεις του στο GameLab, εκδήλωση που διεξάγεται στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, ο Morhaime είπε: "Πρώτα απ' όλα η ομάδα του Heroes έφτιαξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μετανιώνω που δεν κυνηγήσαμε πολύ το DotA από νωρίς. Το DotA ήταν πολύ δημοφιλές κι εμείς τότε είχαμε εστιάσει στο World of Warcraft. Περισσότεροι όμως έπαιζαν DotA παρά Warcraft 3. Απλά το Community το υποστήριζε ιδανικά και δεν θέλαμε να παρέμβουμε σε αυτό. Αν γυρνούσαμε τον χρόνο θα βάζαμε μια μικρή ομάδα προγραμματιστών να εστιάσουν στο να φτιάξουν κάτι με το DotA ή να το συμπεριλάβουμε στο λανσάρισμα του StarCraft 2 και να έχουμε ένα mode. Το Heroes of thee Storm άργησε πολύ".

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification