Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Νεαρός stream-άρει 10 ώρες την ημέρα για να πληρώσει για τις χημειοθεραπείες του πατέρα του

Νεαρός stream-άρει 10 ώρες την ημέρα για να πληρώσει για τις χημειοθεραπείες του πατέρα του

Tuesday, 09 Jul 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/a1/4d/streamer-cancer-therapy-90-1562680694.jpg
 

Νεαρός stream-άρει 10 ώρες την ημέρα για να πληρώσει για τις χημειοθεραπείες του πατέρα του

Μπορείτε και εσείς να κάνετε donate στο κανάλι του.

Ο καρκίνος, που πολλοί από εσάς εύχεστε απλόχερα, έχει καταστρέψει αρκετές οικογένειες και οι διάφορες θεραπείες χρειάζονται αρκετά χρήματα.

Ένας νεαρός gamer με το όνομα zylTV δουλεύει σκληρά ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για την θεραπεία του πατέρα, του που πάσχει από καρκίνο, stream-άροντας παιχνίδια όπως το Fortnite για πάνω από 10 ώρες την ημέρα. Το chat bot του zylTV εξηγεί την θλιβερή ιστορία της οικογένειάς του. “Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με στάδιο 3 καρκίνο του πρωκτού στις 14 Σεπτεμβρίου 2018. Ο καρκίνος του εξαπλώθηκε στα πνευμόνια και στο συκώτι, το οποίο τον έκανε καρκίνο σταδίου 4. Αυτή την στιγμή κάνει χημειοθεραπείες. Οι γιατροί είπαν ότι του απομένει ένας χρόνος ζωής χωρίς χημειοθεραπείες, ενώ με τρία χρόνια χημειοθεραπείες έχει 20% πιθανότητα να ζήσει.”

“Σας παρακαλώ κάντε donate ότι μπορείτε. Όλα τα χρήματα πάνε στα φάρμακα του πατέρα μου. Εγώ και η οικογένειά μου σας στέλνουμε μπόλικη αγάπη.”

Μπορείτε να στηρίξετε τον streamer και την οικογένειά του στο παρακάτω κανάλι:

Παρακολούθησε ζωντανά βίντεο του χρήστη zylTV στο www.twitch.tv 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification