Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Παραιτήθηκε και ο 2ος συνιδρυτής της Blizzard

Παραιτήθηκε και ο 2ος συνιδρυτής της Blizzard

Saturday, 20 Jul 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/91/8d/39/frank-pearce-leaves-blizzard-92-1563642589.jpg
 

Παραιτήθηκε και ο 2ος συνιδρυτής της Blizzard

Ο Frank Pearce φεύγει μετά από 28 χρόνια και ακολουθεί τον Mike Morhaime.

Ο Frank Pearce ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Blizzard Entertainment, εταιρεία την οποία ίδρυσε με τον Mike Morhaime και τον Allen Adham το 1991, όταν ήταν γνωστή ως Silicon & Synapse. Ο Morhaime θυμίζουμε ότι έφυγε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Pearce δήλωσε για την αποχώρησή του: "Η περίοδος που εργάστηκα στην Blizzard περιλαμβάνει όλη την επαγγελματική μου καριέρα και την ενήλικη ζωή μου. Έχω αμέτρητες γλυκές αναμνήσεις. Το να δουλεύω με τους καλύτερους developers στον κόσμο και στις καλύτερες σειρές στον κόσμο σίγουρα είναι κάτι το ξεχωριστό. Ακόμα πιο σημαντικές είναι οι αναμνήσεις μου από την πρώτη BlizzCon όταν συνειδητοποίησα το πόσο σημαντικοί ήταν οι άνθρωποι και το community με το οποίο ήρθαμε σε επαφή. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνομωσύνη που νιώθω που εργάστηκα στην Blizzard. Τα games, οι εργαζόμενοι και πάνω απ' όλα το Community. Πριν την Blizzard δυσκολευόμουν να βρω ένα μέρος στο οποίο να ανήκω. Τώρα ξέρω ότι πάντα θα έχω ένα μέρος, όπως και πολλοί αλλοι άνθρωποι. Σας ευχαριστώ  όλους που μου δώσατε το συναίσθημα του να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας".

Ο Pierce πρόσθεσε ότι θα ξοδεύει πλέον περισσότερο χρόνο για εξωτερικές δραστηριότητες, όπως το να μάθει να παίζει ένα όργανο και γενικά θα αφιερώσει χρόνο  σε πτυχές της ζωής που πολλοί μπορεί να μην έδιναν τόση σημασία κατά το παρελθόν. Θυμίζουμε ωστόσο ότι ο Pearce είναι ο δεύτερος συνιδρυτής που αποχωρεί από την Blizzard, μετά τον Mike Morhaime, που έφυγε τον Οκτώβριο του 2018. Από τους τρεις αρχικούς ιδρυτές μένει μόνο ο Allen Adham, ο οποίος όμως είχε φύγει το 2004 και επέστρεψε το 2016.

Δείτε τι είπε η Blizzard για τα μισά games τα οποία δεν πραγματοποιούνται. Συζητήστε για την Activision Blizzard σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification