Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις PUBG Corporation: Δεν υπάρχει πλέον αντιπαλότητα με την Epic Games

PUBG Corporation: Δεν υπάρχει πλέον αντιπαλότητα με την Epic Games

Thursday, 25 Jul 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5e/2c/27/Webpnet-compress-image-75-1564074357.jpg
 

PUBG Corporation: Δεν υπάρχει πλέον αντιπαλότητα με την Epic Games

''Είναι πολύ καλοί συνεργάτες, μιλάμε συνέχεια μαζί τους.''

Η σχέση της PUBG Corporation με την Epic Games μέχρι στιγμής θεωρούταν εχθρική, λόγω της αντιπαλότητας μεταξύ του PUBG και Fortnite καθώς και της μήνυσης που είχε κατεθέσει η PUBG Corporation στην Epic Games πριν από σχεδόν 2 χρόνια.

Ο director της PUBG Corporation, Brian Corrigan, δήλωσε σε συνέντευξή του στο PCGamesN: "Ο κόσμος πιστεύει πως έχουμε κάποιο είδος έχθρας με την Epic Games, πράγμα το οποίο δεν ισχύει καθώς η Epic Games είναι ένας από τους καλύτερους συνεργάτες μας, μιλάμε συνέχεια μαζί τους.''. Το ιστορικό της σχέσης μεταξύ των 2 εταιριών είναι αρκετά πολύπλοκο. Το 2017 η PUBG Corporation κατέθεσε μήνυση ενάντια στην Epic Games λόγω των ομοιοτήτων που είχε το Battle Royal mode του Fortnite με το PUBG. Η PUBG Corporation τελικά ακύρωσε την μήνυση. Η θυγατρική της PUBG Corporation, Bluehole, έχει ακόμη συμφωνία με την Epic Games για τα δικαιώματα χρήσης των development tools της Unreal Engine, τα οποία και χρησιμοποιεί το PUBG. Τέλος, μέρος ιδιοκτησίας και των 2 εταιριών διαθέτει η Tencent Games.

Η Epic Games έχει δηλώσει ανοιχτά πως η κύρια έμπνευση της για το Fortnite Battle Royal mode ήταν το PUBG, ενώ η PUBG Corporation έχει δανειστεί και αυτή στοιχεία του Fortnite στο PUBG, πράγμα που το εκτόξευσε σε δημοτικότητα.

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification