Η Epic Games ανοίγει γραφεία στην Ευρώπη

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Epic Games ανοίγει γραφεία στην Ευρώπη

Η Epic Games ανοίγει γραφεία στην Ευρώπη

Στη Γερμανία, κοντά στην Gamescom, με διευθυντές τους δημιουργούς του Turrican στην Amiga.

Η Epic Games αποφάσισε να ανοίξει παράρτημα game development και στην Ευρώπη. Η εν λόγω εταιρεία ανάπτυξης θα ξεκινήσει την λειτουργία της στην Κολωνία της Γερμανίας, κοντά στην Gamescom, που αποτελεί και την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση. Αν μη τι άλλο οι developers θα μπορούν να...μετακομίσουν εύκολα στο περίπτερό τους κάθε Αύγουστο.

Η Epic Games Cologne, όπως θα ονομάζεται, θα έχει ως ηγετικά στελέχη τους ιδρυτές της Factor 5, δημιουργούς των Turrican (στην Amiga και τον Atari ST) και Star Wars: Rogue Squadron. Το Turrican ήταν ένα από τα καλύτερα Platform Shooters στις αρχές της δεκαετίας του '90, από κάθε άποψη: gameplay, τεχνικός τομέας και soundtrack. Ωστόσο, ο αρχικός δημιουργός του Turrican, Manfred Trenz, δεν γνωρίζουμε αν θα συμμετάσχει στο project.

H Factor 5 έχει συνεργαστεί μέχρι τώρα με Nintendo, Sony και Netflix. Είχε κλείσει προσωρινά το 2009. Περισσότερα σχετικά με την Epic Games Cologne θα μάθουμε στην Gamescom την προσεχή εβδομάδα.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification