Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Παράπονα στο League of Legends για τα Eternals achievements

Παράπονα στο League of Legends για τα Eternals achievements

Sunday, 25 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/77/c1/23/league-of-legends-prestige-84-1566762324.jpg
 

Παράπονα στο League of Legends για τα Eternals achievements

Η Riot Games θέλει να κάνει επιπλέον monetize.

 

Μία μερίδα από fans του League of Legends έχουν εξαγριωθεί μιας και η Riot Games προσπαθεί να κάνει monetize τα Eternals, ένα σύστημα με achievements που είναι διαφορετικό για κάθε champion.

Μέχρι τώρα οι παίκτες μπορούσατε να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα για να αγοράσετε skins και icons. Ωστόσο, στον Pubic Beta server έχει εισαχθεί το τελευταίο διάστημα το σύστημα Eternals, το οποίο αποτελεί ένα σύστημα με achievements ανά champion. Ωστόσο, για να ξεκλειδώσετε αυτές τις τρεις αποστολές θα χρειαστείτε 850 RP, δηλαδή 7 ευρώ. 

Όταν ολοκληρώσετε τα achievements θα πάρετε ένα νέο mastery emote. Ενώ το emote για κάθε champion εξαρτάται από το mastery score (πόσα games έχετε παίξει με αυτόν τον champion) η μικρή αυτή προσθήκη στο emote από το Eternals δεν είναι η μόνη. Οι παίκτες με Eternals θα λάβετε επίσης ένα έμβλημα που θα εμφανίζεται στα matches όταν φτάσετε αυτό το επίτευγμα, για να βλέπουν...οι άλλοι ότι τα καταφέρατε.

Στο Reddit υπάρχουν πολλά posts διαμαρτυρίας από χρήστες που θεωρούν ότι η Riot Games το παρακάνει πια με το monetization, λέγοντας μάλιστα ότι θα πλήρωναν για ένα σωρό skins αλλά όχι για αυτό. Η Riot Games απαντά ότι οι developers της "θέλουν να υποστηρίξουν και να επεκτείνουν περισσότερο στα επόμενα χρόνια το νέο αυτό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού".

Πέρα από τα skins και την αγορά νέων champions απευθείας αν πληρώσετε, θυμίζουμε ότι στο LoL έχουμε και το Hextech Crafting (το σύστημα loot box του League of Legends) που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016, ενώ από φέτος τον Ιανουάριο έχουμε το σύστημα με τα Prestige Points που αρχικά σας δινόταν μόνο αν αγοράσατε Hextech Crafting boxes. Για να λάβετε Prestige skins θα λεπρεπε να "λιώσετε" σε ένα σωρό games χρησιμοποιώντας τα event passes της Riot Games.

Δείτε μας να σχολιάζουμε τις ελληνικές διαφημίσεις του League of Legends.

 

Μάθετε περισσότερα για το League of Legends στην Κίνα που αποκτά σύστημα αντι-εθισμού. Διαβάστε για το League of Legends για κινητά και το animation που προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις.

Διαβάστε το review του League of Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

Ελάτε να παίξουμε μαζί League of Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification