Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το Google Stadia θα έχει exclusive το Orcs Must Die! 3

Το Google Stadia θα έχει exclusive το Orcs Must Die! 3

Sunday, 25 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fc/4c/68/orcs-must-die-3-85-1566764652.jpg
 

Το Google Stadia θα έχει exclusive το Orcs Must Die! 3

Τουλάχιστον θα είναι...timed exclusive.

Το Google Stadia, η συνδρομητική υπηρεσία coud gaming της Google, ανακοίνωσε το πρώτο της exclusive.

Το Orcs Must Die! 3 θα έρθει αποκλειστικά στο Stadia, οπως ανακοίνωσε η Google. Επίσης, το παιχνίδι θα είναι timed exclusive, δηλαδή στο μέλλον θα κυκλοφορήσει και στα άλλα format. Στο Stadia πάντως θα το δούμε την Άνοιξη του 2020. Την είδηση ανακοίνωσε ο Patrick Hudson, διευθύνων σύμβουλος της Robot Entertainment, ο οποίος τόνισε ότι η εταιρεία αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν γνώριζε τι θα κάνει με την σειρά Orcs Must Die. Ο ίδιος έμαθε ότι στο Stadia οι developers είναι fans της σειράς κι έτσι τους πρότεινε την εν λόγω συνεργασία.

Οι developers της Robot Entertainment δήλβσαν επίσης ότι έχουν εκπλαγεί με την ισχύ του Google Stadia, όταν το πρωτοείδαν στις αρχές του 2018. Η τεχνολογία του Stadia τους επέτρεψε να μην έχουν τεχνικούς περιορισμούς.

Το Stadia έρχεται τον Νοέμβριο (σε συγκεκριμένες χώρες και όχι στην Ελλάδα). Το Orcs Must Die! 3 θα εμφανιστεί την Άνοιξη του 2020, αρχικά στο Stadia και μελλοντικά και σε άλλα format.

Διαβάστε τα reviews των Orcs Must Die! Συζητήστε για το Orcs Must Die! 3 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification