Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το μιούζικαλ της Microsoft

Το μιούζικαλ της Microsoft

Saturday, 07 Sep 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/36/a0/microsoft-musical-54-1567856440.jpg
 

Το μιούζικαλ της Microsoft

Ένα βιντεοκλίπ από τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Μία ομάδα δεκάδων εργαζομένων της Microsoft δημιούργησαν ένα μιούζικαλ, στο οποίο θα τους δείτε στα γραφεία της εταιρείας να μιλούν με χαρά για την δουλειά και τα προϊόντα της Microsoft.

Το βιντεοκλίπ είναι παραγωγή γυρισμένη με επαγγελματικά πρότυπα κι αυτό φαίνεται από την ποιότητα στις κάμερες, τον ήχο καθώς τα τραγούδια έχουν γυριστεί με επιπλέον voice-over σε στούντιο και βέβαια από το μοντάζ. Το μιούζικαλ ανέβηκε σε άγνωστο κανάλι και έχει ήδη 40.000 προβολές. Αν ανέβαινε στης Microsoft τότε σίγουρα θα είχε μεγαλύτερη απήχηση. Επίσης, διαρκεί 8 λεπτά, μιας και τα 2 στο τέλος είναι credits συντελεστών.

Πως βρίσκετε το βίντεο όσοι γνωρίζετε καλά τα προϊόντα της Microsoft; Πείτε μας τις απόψεις σας στα σχόλια ή στο Forum.

Δείτε επίσης την σειρά με αφρόλουτρα και αποσμητικά.

Διαβάστε για το Microsoft controller με σύστημα Braille και συζητήστε για την Microsoft στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification