Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο Kojima έκανε tease το νέο του παιχνίδι

Ο Kojima έκανε tease το νέο του παιχνίδι

Wednesday, 11 Sep 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης  
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
New
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ab/00/cc/Hideo-Kojima-Tokyo-Games-show-36-1568190781.jpg
 

Ο Kojima έκανε tease το νέο του παιχνίδι

Αποκάλυψε τι θα δούμε στο Tokyo Game Show 2019.

 

Ο Kojima και η ομάδα του μπορεί να δουλεύουν ακόμα πάνω στο Death Stranding, ωστόσο όπως αποδεικνύεται ο Ιάπωνας developer έχει ήδη σχεδιάσει το επόμενο του game. Σύμφωνα με ανάρτηση του στο Twitter, το νέο του project βρίσκεται ήδη στα σκαριά και δεν είναι απίθανο να παρουσιαστεί ένα teaser για αυτό στο Tokyo Game Show 2019.

 

 

Αν και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής, υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Hideo Kojima είχε προχωρήσει σε δηλώσεις σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια στον χώρο του gaming. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε πως δουλεύει σε κάτι μεγάλο που σχετίζεται με το streaming και το cloud gaming, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι, σύντομα, οι ταινίες και τα videogames σύντομα θα γίνουν ένα. Έτσι, δεν είναι απίθανο το νέο εγχείρημα του Kojima να σχετίζεται με ένα από τα παραπάνω.

Όσον αφορά το Death Stranding, ο ίδιος έδωσε πληροφορίες σχετικά με το τι θα παρουσιάσει στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2019. Πιο συγκεκριμένα, στις 12 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει μια παρουσίαση του συνολικού gameplay, ενώ στις 14 έκανε λόγο για μια "συγκεκριμένη σκηνή" που θα αποκαλυφθεί στο κοινό. Τέλος, στις 15 του μήνα, ο Hideo Kojima μαζί με το ιαπωνικό cast του Death Stranding θα εμφανιστούν στο stage, όπως έγινε και πέρυσι.

 

Tο Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για PS4.

Διαβάστε για το cast του παιχνιδιού, δείτε την Collector's Edition και τα μέχρι τώρα gameplay videos.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Death Stranding και συζητήστε περισσότερα στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification