Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το επόμενο video game του Hideo Kojima

Το επόμενο video game του Hideo Kojima

Thursday, 02 Jan 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης  
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ac/37/2d/deaths-end-book-99-1577974448.jpg
 

Το επόμενο video game του Hideo Kojima

Θα είναι εμπνευσμένο από τα Death's End και The Dark Forest.

[Αρχική δημοσίευση: 11/9/19] Ο Hideo Kojima και η ομάδα του μπορεί να δουλεύουν ακόμα πάνω στο Death Stranding, ωστόσο όπως αποδεικνύεται ο Ιάπωνας developer έχει ήδη σχεδιάσει το επόμενο του game. Σύμφωνα με ανάρτηση του στο Twitter, το νέο του project βρίσκεται ήδη στα σκαριά και δεν είναι απίθανο να παρουσιαστεί ένα teaser για αυτό στο Tokyo Game Show 2019.

Αν και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής, υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Hideo Kojima είχε δηλώσει πως δουλεύει σε κάτι μεγάλο που σχετίζεται με το streaming και το cloud gaming, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι σύντομα, οι ταινίες και τα videogames σύντομα θα γίνουν ένα. Έτσι, δεν είναι απίθανο το νέο εγχείρημα του Kojima να σχετίζεται με ένα από τα παραπάνω.

[UPDATE: 2/1/20 - Θα είναι εμπνευσμένο από τα Death's End και The Dark Forest] Πολλοί θα περιμένατε ότι το επόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima θα είναι το P.T., το οποίο είχε αφήσει στη μέση.

Τελικά ο Ιάπωνας game designer ετοιμάζει κάτι το διαφορετικό. Όπως ανακοίνωσε στο Twitter, σκόπευε να πάει για cinema τα Χριστούγεννα, αλλά επέλεξε να κάτσει στο γραφείο του για να εργαστεί για το επόμενο project του. Στη φωτογραφία που ανήρτησε διακρίνονται οι sci-fi νουβέλες Death's End και The Dark Forest, που αποτελούν μέρη της Κινέζικης τριλογίας "Earth’s Past Trilogy" του συγγραφέα Cixin Liu.

Σύμφωνα με το σενάριο, πρωταγωνίστρια είναι η Cheng Xin, η οποία "αποτελεί αεροναυπηγό που ζει στις αρχές του 21ου αιώνα και ξυπνάει μετά από κώμα σε μια διαφορετική εποχή. Μεταφέρει εκεί τις γνώσεις της, στις αρχές της κρισης "Trisolar", ενώ η παρουσία της μπορεί να διαταράξει την ισορροπία των δύο κόσμων. Άραγε η ανθρωπότητα θα φτάσει μέχρι τα άστρα ή θα πεθάνει στην κούνια της;"

Το σενάριο πραγματεύεται το μέλλον της τεχνολογίας, με ρομπότ, A.I., σύγχρονες πόλεις και τρόπους ζωής. Ο Kojima από την άλλη φαίνεται να συμπαθεί την διερεύνηση σύνδεσης μεταξύ δύο κόσμων.

Διαβάστε το review του Death Stranding και συζητήστε περισσότερα για το νέο project του Kojima στο παρακάτω forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification