Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Οκτάχρονος ξόδεψε 3.519 ευρώ σε μικροσυναλλαγές στο Minecraft

Οκτάχρονος ξόδεψε 3.519 ευρώ σε μικροσυναλλαγές στο Minecraft

Thursday, 19 Sep 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (1 σχόλιο)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0a/9c/13/single20mom-41-1568887868.jpg
 

Οκτάχρονος ξόδεψε 3.519 ευρώ σε μικροσυναλλαγές στο Minecraft

Μάλλον δεν θα λάβει δώρο...Χριστουγέννων.

Ένας 8χρονος ζήτησε από την μητέρα του να αγοράσει ένα add-on για κάποιο από τα games που έπαιζε φανατικά (Minecraft και Roblox) και η μητέρα του δέχτηκε με αποτέλεσμα να εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας της και να πληρώσει περίπου πέντε λίρες. Από ότι φαίνεται, η κάρτα αποθηκεύτηκε και ο μικρός gamer αγόρασε ακόμα περισσότερα πράγματα για τα games του με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να φτάσει τα 3.519 ευρώ. Το κατά πόσο ο μικρός καταλάβαινε τι έκανε, δεν μπορεί να το κρίνει κάποιος λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Κάποια παιδιά ξέρουν ακριβώς τι κάνουν ενώ κάποια άλλα δεν μπορούν να δουν την σοβαρότητα της κατάστασης.

Η μητέρα έπαθε σοκ μόλις έμαθε για τα χρήματα που είχε χρεωθεί η κάρτα της καθώς όπως δήλωσε, πρόκειται για μια γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά. Επίσης η ίδια δήλωσε πως πληρώνει 30 λίρες τον μήνα για την πιστωτική της ενώ το ποσό που είδε με τα μάτια της ήταν τόσο μεγάλο που δεν ήξερε πως να το πληρώσει. Η μόνη της αντίδραση ήταν να πει πως ο μικρός δεν θα λάβει δώρα Χριστουγέννων καθώς δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο ποσό για αυτό.

Ευτυχώς η Microsoft δείχνει κατανόηση σε περιπτώσεις μικρών παιδιών που μπορεί να ξοδέψουν τα χρήματα των γονιών τους και σε αυτή την περίπτωση, επέστρεψε τα χρήματα στην μητέρα του αγοριού. Επίσης δήλωσε πως ένας λόγος που υπάρχει το Parental Control στην κονσόλα, είναι αυτός.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 19/09/2019 18:52
Οι εννιά στους δέκα που παίρνουν κονσόλες στα παιδιά τους αμφιβάλλω αν ξέρουν για το parental control. Εκτός αν είναι οι ίδιοι gamers. ;-)
Notification