Twitch streamer παίζει FPS μόνο με το στόμα του

Hot
Twitch streamer παίζει FPS μόνο με το στόμα του

Twitch streamer παίζει FPS μόνο με το στόμα του

Ο Rocky είναι παραπληγικός και χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να παίζει games.

Το gaming γίνεται όλο και πιο προσβάσιμο, με περισσότερα άτομα με αναπηρία καθημερινά να απολαμβάνουν τα games μέσω της τεχνολογίας.

Γνωρίστε τον Rocky, ο οποίος κάνει και livestream στο Twitch με όνομα RockyNoHands. Ο Rocky είναι 31 χρονών και βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι από τα 12 του, αφού μετά από πτώση έσπασε την σπονδυλική του στήλη.

Στο bio του στο Twitch γράφει: “Παίζω games με το στόμα μου. Κανένας δεν είναι καλύτερος από εμένα.” Ο Rocky παίζει οτιδήποτε από SCUM μέχρι PUBG για τους 52 χιλιάδες followers του. Όλα αυτά τα καταφέρνει με την βοήθεια του Quadstick, ενός game controller για παραπληγικούς.

“Το Quadstick FPS έχει ένα joystick, τέσσερις αισθητήρες που ενεργοποιούνται με το ρούφηγμα ή την εκπνοή και έναν αισθητήρα στα χείλη”, εξηγεί ο Rocky στους followers του.

Διαβάστε επίσης για τον Twitch streamer έλαβε ban επειδή διακωμώδησε τα εναλλακτικά φύλα και συζητήστε για το Twitch στο σχετικό forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification