Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Rockstar ετοιμάζει νέα games

Η Rockstar ετοιμάζει νέα games

Friday, 28 Feb 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7e/0a/d3/ruffian-games-48-1571002113.jpg
 

Η Rockstar ετοιμάζει νέα games

Παρουσίασε teaser μέσω του site της. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/10/19] Η Rockstar αναπτύσσει games τα οποία μένουν στην ιστορία, με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους, το Red Dead Redemption 2, να σπάει ρεκόρ.

Το Red Dead Redemption είναι ένα από τα “διαμάντια” της Rockstar, όπως και το Bully, L.A Noire και φυσικά το Grand Theft Auto, με όλα να είναι έτοιμα να φέρουν τεράστια κέρδη στην εταιρία, με την κυκλοφορία κάποιου sequel. Μετά το RDR2 δεν ξέρουμε τι μπορεί να “μαγειρεύει” η Rockstar. Κάποιο GTA 6 ; Bully 2;

Σύμφωνα με έναν developer της, η Rockstar αναπτύσσει αρκετούς μη-ανακοινωμένους τίτλους. Ο Angith Jayarajan, ήταν υπάλληλος της Rockstar India από τον Ιούνιο 2017 μέχρι και τον Μάρτιο του 2018 και είχε δηλώσει πως η εταιρία εργάζεται πάνω σε πολλά games τα οποία δεν μπορεί να ονοματίσει ακόμα. “Δούλευα στην Rockstar Games. Εργάστηκα πάνω στο Red Dead Redemption 2 και σε μερικά άλλα games τα οποία δεν μπορώ να ονοματίσω ακόμα,” έγραφε ο Jayarjan σε μια δημοσίευση στο Instagram.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ένα από αυτά τα games είναι το GTA 6, παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Rockstar. Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του GTA 5 και με την καινούργια γενιά κονσολών να κυκλοφορεί τα Χριστούγεννα του 2020, βγάζει νόημα η Rockstar να θέλει να κυκλοφορήσει ένα “δυνατό” τίτλο για τις νέες κονσόλες.

[UPDATE: 13/10/19 - Η Ruffian Games..."ρουφιάνεψε" ότι η Rockstar ετοιμάζει νέα games!] Η εταιρεία ανάπτυξης του Crackdown 2, Ruffian Games, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει νέα games για την Rockstar. Η αποκάλυψη έγινε στα πλαίσια δημοσίευσης αγγελίας πρόσληψης στο επίσημο site.

Συγκεκριμένα ζητούνται γραφίστες και σχεδιαστής user interface, με "εμπειρία στα multiplayer Action games". Τα παιχνίδια αυτά θα κυκλοφορήσουν σε PC και κονσόλες. 

Η εταιρεία εδρεύει στη Σκωτία και συγκεκριμένα στο Dundee, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Επίσης, οι αγγελίες αυτές έχουν δημοσιευθεί στο The Scottish Games Network.

[UPDATE 2: 12/11/19 - Ετοιμάζει ένα open world Action-Adventure για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς] Mε μία νέα αγγελία εργασίας, η Rockstar αφήνει να εννοηθεί ότι θα ασχοληθεί με την επόμενη γενιά κονσολών πολύ σοβαρά αφού αναζητά προγραμματιστές για να φτιάξουν τα animations για ένα open-world τίτλο.

“ Ψάχνουμε έναν έμπειρο και ταλαντούχο προγραμματιστή να μας βοηθήσει να αναπτύξουμε προχωρημένα animation συστήματα για ένα μεγάλο open-world character based τίτλο. Είμαστε μια παγκόσμια ομάδα ερευνητών που σκοπεύει να ξεπεράσει τα όρια του character animation για κυκλοφορίες στις κονσόλες επόμενης γενιάς.” σύμφωνα με την αγγελία. Δυστυχώς η αγγελία αυτή δεν φαίνεται να αναφέρεται στο Red Dead Redemption και το πιο πιθανό είναι ότι ο επόμενος τίτλος της Rockstar θα είναι το Grand Theft Auto 6, δεδομένου ότι το Grand Theft Auto 5 που κυκλοφόρησε πριν από πέντε χρόνια, σημείωσε ρεκόρ 115 εκατομμυρίων πωλήσεων.

[UPDATE 3: 28/2/20 - Νέα σελίδα στο site της Rockstar Games] Η Rockstar Games ενδέχεται να μας κάνει tease το νέο της παιχνίδι μέσα από το επίσημο site της.

Το παρακάτω μενού ανοίγει αν μπείτε στο επίσημο site της Rockstar και κάνετε κλικ πάνω αριστερά. Μάλιστα η Αμερικάνικη εταιρεία αλλάζει ανά διαστήματα το background. Μένει να δούμε τι θα μας ανακοινώσει.

rockstar new game

Διαβάστε εδώ όλες τις μέχρι τώρα φήμες για το Bully 2 και συζητήστε για την εταιρία ανάπτυξης στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification