H Mei του Overwatch έγινε σύμβολο επανάστασης

Hot
H Mei του Overwatch έγινε σύμβολο επανάστασης

H Mei του Overwatch έγινε σύμβολο επανάστασης

Μετατράπηκε σε μασκότ της διαμαρτυρίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/10/19] Είναι ξεκάθαρο πια ότι ο αποκλεισμός του pro player του Hearthstone, Chung "Blitzchung" Ng Wai από την Blizzard έχει προκαλέσει αλλεπάλληλες αντιδράσεις που ξεπηδούν κάθε ημέρα.

Τώρα ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα περιστατικό επί του θέματος που σημάδεψε τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα. Gamers από όλο τον κόσμο άρχισαν να χρησιμοποιούν μαζικά, την Mei, χαρακτήρα του Overwatch ως σύμβολο επανάστασης των αιματηρών κινητοποιήσεων που εκτυλίσσονται στο Hong Kong. Ωστόσο η χρήση του συγκεκριμένου χαρακτήρα από το παιχνίδι έχει μια λογική εξήγηση καθώς η Mei προέρχεται από την Xi’ an της Κίνας. Όπως θα δείτε στα παρακάτω tweets, πολλοί χρηστές της πλατφόρμας έχουν αναρτήσει επαναστατικά fan arts της Mei, ενώ το πρόσωπο της πρωτοστατεί  στα κορυφαία θέματα συζήτησης όσον αφορά το Hong Kong, στο Reddit.

 

 

 

Επιπλέον πολλοί παίκτες κοινοποιούν screenshots με την αίτηση που υποβάλλουν στην Blizzard για την αναίρεση της συνδρομής τους. Το που θα σταματήσει αυτή η κόντρα ανάμεσα σους παίκτες και την Blizzard αφού οι επιθέσεις δεν σταματούν ακόμα και μετά την ανακοίνωση της εταιρίας, παραμένει άγνωστο.

[UPDATE: 12/10/19 - Μετατράπηκε σε μασκότ της διαμαρτυρίας] Η Mei γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καθότι έχει γίνει μασκότ της διαμαρτυρίας ενάντια στην Blizzard.

Αρκετά subreddit forums έχουν γεμίσει με screenshots και βίντεο με εκτυπωμένες αφίσες, cosplays και κάθε άλλης μορφής μέσο διαμαρτυρίας έχοντας την Mei του Overwatch ως φόντο. Πινακίδες που γράφουν “Η Mei παλεύει για τα δικαιώματά της” φαίνονται στο παρακάτω βίντεο καθώς και ένας σωρός από διαμαρτυρόμενους.

Τα αιτήματα των διαδηλωτών έχουν να κάνουν με την απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά την ηπειρωτική Κίνα, την παραίτηση του τωρινού επικεφαλή εκτελεστικής εξουσίας του Χονγκ Κονγκ, την έρευνα γύρω από την αστυνομική βαρβαρότητα, την απελευθέρωση των συλληφθέντων διαδηλωτών και την επέκταση των δημοκρατικών ελευθεριών.

Was gonna burn this cosplay, but this is a much better use of it. #MeiSupportsHongKong from r/HongKong



Όλα αυτά δείχνουν πιο όμορφα όταν κοσμούνται από την φιγούρα της Mei,η οποία έχει σκαρφαλώσει στα trends.

mei protestmei protest 2

Διαβάστε επίσης για την Blizzard που έκανε ban παίκτη Hearthstone λόγω υποστήριξης των διαδηλώσεων στο Χονγκ Κονγκ .

Διαβάστε περισσότερα για το expansion του Hearthstone Rastakhan's Rumble και συζητήστε για το παιχνίδι στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification