Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις EA: Σχεδιάζει νέους τίτλους και remasters για το 2020

EA: Σχεδιάζει νέους τίτλους και remasters για το 2020

Wednesday, 30 Oct 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d6/b2/1b/ea-command-70-1572438061.jpg
 

EA: Σχεδιάζει νέους τίτλους και remasters για το 2020

Η ΕΑ έχει πάρει φωτιά.

Η EA εργάζεται πάνω σε games τα οποία δεν έχει ανακοινώσει και θα κυκλοφορήσουν μέχρι το 2021. Συγκεκριμένα, την περίοδο από τον Απρίλιο του 2020 μέχρι και τον Μάρτιο του 2021, η ΕΑ θα κυκλοφορήσει remasters fan favorite franchises συμπεριλαμβανομένου του Command and Conquer. Πέρα από αυτή την ανακοίνωση, η Electronic Arts δεν έχει εξηγήσει αναλυτικά τα σχέδιά της.

H γνωστή publisher εταιρεία δήλωσε επίσης ότι μέσα σε αυτή την περίοδο, πέρα από τα remasters, θα κυκλοφορήσει και δύο τίτλους από third-party partners οι οποίοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.Ο ένας από αυτούς τους τίτλους θα είναι ένα νέο Sports game αλλά δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο ή για κάποια συνέχεια των γνωστών και αγαπημένων σειρών που μας προσφέρει η ΕΑ. Σίγουρα περιμένουμε ένα καινούριο IP από την Motive και νέα games από τις BioWare, Maxis αλλά και Criterion.

Τέλος να σας θυμίσουμε ότι σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε ενημερώσει για την πρόθεση της ΕΑ να επαναφέρει τα College Sports games. Δεν υπήρχε κάποια νέα αναφορά σε αυτά αλλά ενδεχομένως τα College Sports games τα οποία θέλει να επαναφέρει στο προσκήνιο να έχουν κάποια σχέση με τα σχέδια της εταιρείας για την περίοδο 2020 μέχρι και το 2021.

Διαβάστε ακόμη για στελέχη της Electronic Arts τα οποία αρνούνται το χρηματικό τους bonus.

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις της EA για τις πωλήσεις του Anthem και συζητήστε για την Electronic Arts στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification