Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις O Hideo Kojima στοχεύει στην δημιουργία ενός PlayStation VR game

O Hideo Kojima στοχεύει στην δημιουργία ενός PlayStation VR game

Wednesday, 30 Oct 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e2/da/f8/hideo-kojima-vr-game-gameworld-78-1572452229.jpg
 

O Hideo Kojima στοχεύει στην δημιουργία ενός PlayStation VR game

Προς το παρόν δηλώνει ότι δεν έχει χρόνο.

Λογικό είναι τις τελευταίες ημέρες όλα τα φώτα να πέφτουν πάνω στον επιτυχημένο developer Hideo Kojima, καθώς σύντομα κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο Death Stranding.

Ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rocket Beans Gaming, ο Kojima επισήμανε ότι έχει στόχο την παραγωγή ενός PSVR παιχνιδιού, μετά από σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων για το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών. Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Θέλω να δημιουργήσω κάτι που δεν θα έχει αποκλειστικά αυτή την 3D οπτική αλλά θα είναι VR. Έχω μεγάλο ενδιαφέρον για τν συγκεκριμένο τομέα. Πιστεύω ότι δεν έχω τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο. Θέλω να το κάνω όμως, αδιαμφισβήτητα." Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Kojima:

Ο ίδιος φαίνεται να επισήμανε ότι είναι μια μεγάλη του επιθυμία να ασχοληθεί με ένα PlayStation VR project, όπως όλοι γνωρίζετε όμως ο ίδιος δεν θέλει ποτέ να κάνει πρόχειρες δουλειές και αναζητά χρόνο για να ασχοληθεί με την κάθε του δουλεία. Παρόλα αυτά δεν ξεκαθαρίστηκε ένα ο Hideo μιλούσε για PlayStation VR αυτής ή της επόμενης γενιας του PlayStation.

Διαβάστε περισσότερα για το Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification