O Hideo Kojima κέρδισε δυο βραβεία Guinness

Hot
O Hideo Kojima κέρδισε δυο βραβεία Guinness

O Hideo Kojima κέρδισε δυο βραβεία Guinness

Κι όμως δεν ήταν για το έργο που έχει προσφέρει.

Ο Hideo Kojima απασχολεί την επικαιρότητα εδώ και αρκετό καιρό λόγο της νέας του κυκλοφορίας, όμως αυτή την φορά τραβά τα βλέμματα για εντελώς διαφορετική περίπτωση.

Συγκεκριμένα ο επιτυχημένος developer κατάφερε να σπάσει δυο παγκόσμια ρεκόρ για τα οποία μάλιστα βραβεύτηκε από την επιτροπή των Guinness World Records. Ο Hideo έσπασε τα ρεκόρ για τους περισσότερους followers που είχε ποτέ video game director σε Twitter αλλά και σε Instagram. H ανακοίνωση της βράβευσης που συνοδεύτηκε με σχετικό βίντεο από την απονομή των διαπιστεύσεων στον Kojima, αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Guinness World Record στο Twitter:


Όσον αφορά τα νούμερα ο video game director έχει 811.600 ακολούθους στον Ιαπωνικό λογαριασμό του στο Twitter και 2.813.385 ακολούθους στον Αγγλικό. Για τα Instagram account του βραβεύτηκε με βάση τον αριθμό των 888.539, παρόλο που το έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ με 918.000. Η βράβευση αφορούσε τους λογαριασμούς που έχει ο Kojima μόνο στην Αγγλική γλώσσα και δεν αποτελούσε συνδυασμό των δυο. Δείτε επίσης την ανάρτηση του Hideo Kojima μετά την βράβευση του:

 

Διαβάστε το review του Death Stranding και συζητήστε το στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification