Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Everwild από την Rare

Everwild από την Rare

Thursday, 23 Jul 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/90/53/a0/everwild-london-69-1573765261.jpg
 

Everwild από την Rare

Νέο τρέιλερ στο Xbox Series X event. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/11/19] Η Rare, εταιρεία ανάπτυξης που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Sea Of Thieves, ενώ παλιότερα μας έχει χαρίσει και άλλα επιτυχημένα games, ανακοίνωσε το Everwild.

Το νέο αυτό παιχνίδι της Βρετανικής εταιρείας, η οποία ανήκει στη Microsoft, αποκαλύφθηκε στο event X019 της Microsoft στο Λονδίνο. Η Microsoft απλά ανακοίνωσε ότι: "Πρόκειται για ένα πραγματικά αυθεντικό και ιδιαίτερο παιχνίδι που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Εστιάζει στο να σας δώσει μια εμπειρία η οποία θα σας επιτρέψει να παίξετε με νέες μεθόδους σε έναν μαγικό και φυσικό κόσμο, ενώ θα μπορείτε ακόμα και να μοιραστείτε τις εμπειρίες αυτές".

[UPDATE: 23/7/20 - Νέο τρέιλερ] Στα πλαίσια του Xbox Series X event, η Rare και η Microsoft παρουσίασαν το νέο τρέιλερ του Everwild.

Το Everwild θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X, Xbox One και PC, ενώ οι συνδρομητές του Game Pass θα μπορούν να το αποκτήσουν χωρίς επιπλέον κόστος, όπως και όλα τα first-party games του Xbox.

Συζητήστε για το Everwild στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification