Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Hacker πήρε πρόσβαση στις Facebook pages της 2K Games

Hacker πήρε πρόσβαση στις Facebook pages της 2K Games

Saturday, 16 Nov 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6e/e4/c3/2k-games-facebook-page-hacked-46-1573912291.jpg
 

Hacker πήρε πρόσβαση στις Facebook pages της 2K Games

Δημοσίευε trollιές στη βασική και αυτή του WWE 2K.

Ένας hacker απέκτησε για λίγες ώρες πρόσβαση στη Facebook Page της 2K Games.

2k games hacked 1

Όταν απέκτησε πρόσβαση, σήμερα ξημερώματα Σαββάτου, έγραψε την φράση "Fuck nba nigga", λέγοντας οτι αν το συγκεκριμένο post πάρει 10.000 likes τότε η 2K θα ανακοινώσει κάτι το απίστευτο.

2k games hacked 1

Ο hacker δεν σταμάτησε εκεί καθώς απέκτησε πρόσβαση...like a boss και στις Facebook pages των WWE 2K και Borderlands. Στη σελίδα της WWE 2K, το λογότυπο άλλαξε σε φωτογραφία AEW Wrestling και η cover photo έγινε φωτογραφία του επαγγελματία wrestler Chris Benoit. O hacker ονομάζεται "nublom", ενώ βοηθήθηκε από τον hacker "aqua". Η 2K Games απέκτησε πρόσβαση  στις Facebook pages της πριν από λίγο.

2k games hacked 1

Διαβάστε το review του Borderlands 3 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification