Ειδήσεις Adventures Φήμη: Το In the Valley of Gods κινδυνεύει με ακύρωση

Φήμη: Το In the Valley of Gods κινδυνεύει με ακύρωση

Tuesday, 19 Nov 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f7/5e/c7/in-the-valley-of-gods-61-1574174450.jpg
 

Φήμη: Το In the Valley of Gods κινδυνεύει με ακύρωση

Μέλη της ομάδας ανάπτυξης αφαιρούν το παιχνίδι απο τα βιογραφικά τους στο Twitter.

Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, φαίνεται ότι κάτι συμβαίνει με την ανάπτυξη του In the Valley of Gods. Πολλά από τα μέλη της Campo Santo έχουν αλλάξει το βιογραφικό τους στο Twitter αφήνοντας υπόνοια ότι δεν δουλεύουν πλέον πάνω στο Adventure. Επίσης το In the Valley of Gods έχει πλέον αφαιρεθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.

Ο Tyler McVicker παρατήρησε αυτές τις αλλαγές στο Twitter και ανάρτησε ένα tweet με τις παρακάτω εικόνες.

Στην αρχική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας της Campo Santo αφαιρέθηκε επίσης το όνομα του game ως project που βρίσκεται σε ανάπτυξη. Παρόλα αυτά η επίσημη ιστοσελίδα για το In the Valley of Gods υπάρχει ακόμη.

Το game είχε ανακοινωθεί το 2017 κατά την διάρκεια των The Game Awards. Τον Απρίλιο του 2018 η Campo Santo ανακοινώσε ότι εξαγοράστηκε από την Valve κάνοντας έτσι το In the Valley of Gods από ανεξάρτητη κυκλοφορία, κυκλοφορία της Valve. Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση για να επιβεβαιώσουμε την εξέλιξη του game.

Διαβάστε επίσης το review του Firewatch και συζητήστε για το In the Valley of Gods στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification