Ειδήσεις Software Οι πρώτες κριτικές για το Google Stadia ήταν αρνητικές

Οι πρώτες κριτικές για το Google Stadia ήταν αρνητικές

Wednesday, 20 Nov 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a3/14/4e/google-stadia-controller-4-95-1574255860.jpg
 

Οι πρώτες κριτικές για το Google Stadia ήταν αρνητικές

Πολλοί δεν καταλαβαίνουν τον λόγο ύπαρξης της υπηρεσίας.

Μοιάζει με κακή αρχή για το Google Stadia σύμφωνα με αναφορές χρηστών.

Σύμφωνα με το Kotaku, ο αριθμός προ παραγγελιών είναι απογοητευτικός παρά το γεγονός ότι η Founders Edition είναι sold out.

Έχοντας αυτό κατά νου, ο Schreier πιστεύει ότι έχει μεγάλη σημασία η επιλογή της εταιρίας να πουλάει τα games ως ξεχωριστές μονάδες και όχι ως κομμάτια συνόλου μαζί με την συνδρομή στην υπηρεσία. Είναι βέβαια πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε την πορεία του Stadia, όμως ο Schreier είπε ότι η εταιρία δημιουργεί νέες ομάδες ανάπτυξης για την ανάπτυξη exclusive περιεχόμενου, συνεπώς δεν τα παρατάει έτσι απλά.

Τα πρώτα reviews για το Stadia σχολίασαν θετικά την τεχνολογία, όμως σχολίασαν αρνητικά οτιδήποτε άλλο. Από τις υπηρεσίες που λείπουν, στο περιορισμένο UI μέχρι και την έλλειψη αρκετού περιεχομένου, οι περισσότερες κριτικές δεν μπορούσαν να βρουν τον λόγο ύπαρξης της υπηρεσίας.

Διαβάστε περισσότερα για το Google Stadia και το Stadia Controller και συζητήστε για την υπηρεσία στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification