Ειδήσεις Action Φήμη: Assassin's Creed Ragnarok

Φήμη: Assassin's Creed Ragnarok

Wednesday, 20 Nov 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b2/15/3c/ragnarok-88-1574257877.jpg
 

Φήμη: Assassin's Creed Ragnarok

Λέγεται ότι θα ανακοινωθεί στις αρχές του νέου έτους.

Εδώ και καιρό διάφορες φήμες γυρίζουν γύρω από το επόμενο game της σειράς Assassin's Creed. Νομίζαμε ότι θα έχει ως θεματική τους Βίκινγκς με τίτλο Kingdom, όμως από ότι φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν το όνομα του θα είναι Assassin's Creed Ragnarok.

Μερικές πηγές μοιράστηκαν αυτές τις πληροφορίες. Σύμφωνα μα αυτές, το sequel θα διαδραματίζεται το 800 μ.Χ. εισβάλοντας βαθύτερα στον πρώτο πολιτισμό στην ιστορία του, με τον χάρτη του να καλύπτει την Σκανδιναβία και την Αγγλία. Ένα διεγραμένο πλέον post στο Reddit, έλεγε ότι θα παίζετε ως άνδρας ή γυναίκα Βίκινγκ με όνομα Jora και θα γίνεστε assassin κατά τη διάρκεια του game. Αναφέρει επίσης ότι το recruitment system επιστρέφει από το Assassin's Creed Brotherhood και ότι θα υπάρχουν μυθικές τοποθεσίες και χαρακτήρες για να ανακαλύψετε. Το gameplay θα είναι περίπου όσο το gameplay του Odyssey και τέλος λέγεται ότι θα είναι cross gen με κυκλοφορία για PS4 και PS5.

Λέγεται επίσης ότι το game θα ανακοινωθεί στις αρχές του νέου έτους μαζί με την αποκάλυψη του PS5. Όλα ακούγονται λογικά στις συγκεκριμένες φήμες, όμως οι πηγές είναι το λιγότερο αμφισβητήσιμες οπότε μην το δένεται κόμπο ότι αληθεύουν.

Διαβάστε το review του Assassin's Creed Odyssey που έγραψε η Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification