Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Επιτραπέζιο Sniper Elite

Επιτραπέζιο Sniper Elite

Thursday, 13 Aug 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σκλιβάνος  
Γιάννης Σκλιβάνος

Γιάννης Σκλιβάνος  

"Donde esta la biblioteca"
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/db/4d/b7/sniper-elite-hitler-balls-40-1597332644.jpg
 

Επιτραπέζιο Sniper Elite

Με φιγούρα του Χίτλερ που τρώει σφαίρα στα "καρύδια"! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/11/19] Το νέο τμήμα της Rebellion Developments θα ασχολείται αποκλειστικά με επιτραπέζια παιχνίδια που θα αντλούν τη θεματολογία τους από τα games της δεύτερης. Με αφορμή αυτό ανακοινώθηκε το επιτραπέζιο Sniper Elite.

"Ο αδερφός μου Chris κι εγώ φτιάχνουμε παιχνίδια για πάνω από 25 χρόνια, πιστεύω πως η αγάπη μας για αυτά προέρχεται από την παιδική μας αγάπη για τα επιτραπέζια" δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Rebellion, Jason Kingsley, ο οποίος πρόσθεσε: "Έχουμε συνεπώς πλήθος διαθέσιμων ηρώων από τόσο πολλά παιχνίδια και κόμιξ, θα έχει πολύ πλάκα".

sniper elite the board game

Το site της Rebellion Unplugged περιγράφει το επιτραπέζιο ως ένα competitive Stealth Action για 1-4 παίκτες. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε από τον David Thompson, που στο παρελθόν είχε εργαστεί πάνω στο Undaunted: Normandy και τον Duncan Molloy ως επικεφαλής της Rebellion Unplugged. Δυστυχώς δεν υπάρχουν προς το παρόν επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το επιτραπέζιο. Το campaign του στο Kickstarter θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2020 ενώ θα βρίσκεται στην διάθεση όσων παρευρεθούν στην PAX Unplugged στις 6-8 Δεκεμβρίου στη Φιλαδελφεια των Ηνωμένων Πολιτειών.

[UPDATE: 13/8/20 - Το επιτραπέζιο μπαίνει στο Kickstarer] Το Sniper Elite: The Board Game έχει κατασκευαστεί και για να κυκλοφορήσει στην αγορά θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί στο Kickstarter. Το επιτραπέζιο αφορά 2-4 παίκτες και σχεδιαστές είναι οι David Thompson και Roger Tankersley.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 50.000 δολάρια, ενώ οι κατασκευαστές ζητούσαν 28.000 και το επιτραπέζιο θα βγει στην αγορά. Αυτό που ξεχωρίζει πάντως είναι μια μινιατούρα του Χίτλερ, ο οποίος κρατάει τα "μπαλάκια" του στα οποία έχει δεχθεί μία σφαίρα!

sniper elite hitler balls

Στο επιτραπέζιο, ο ένας παίκτης ελέγχει τον sniper και έως και τρεις αντίπαλοι τους Γερμανούς στρατιώτες. Ο ήρωας θα πρέπει να εισβάλει στη Γερμανική βάση και οι άλλοι να βρουν την τοποθεσία του, να τον περικυκλώσουν και να τον σκοτώσουν.

Στο παραπάνω link του Kickstarter μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες, όπως επίσης και το βίντεο. Για την φιγούρα του Χίτλερ θα πρέπει να καταθέσετε 60 ή περισσότερες λίρες. Με το ποσό που έχει συγκεντρωθεί, οι κατασκευαστές αναμένεται να ανακοινώσουν και νέες μινιατούρες, καθώς έχουν πιάσει τα ζητούμενα stretch goals.

Διαβάστε για τα τελευταία νέα σχετικά με τα Sniper Elite συζητήστε για το Sniper Elite 5 στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification