Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις 25 χρόνια PlayStation

25 χρόνια PlayStation

Tuesday, 10 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Φοίβος Καρκάνης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d4/54/2f/ken-kutaragi-25-1576017672.jpg
 

25 χρόνια PlayStation

Γενέθλια με ευχαριστίες από τον Ken Kutaragi. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 3/12/19] To Sony PlayStation κλείνει 25 χρόνια από την παραγωγή της πρώτης κονσόλας στην Ιαπωνία στις 3 Δεκεμβρίου του 1994 και ο Jim Ryan, πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, συζήτησε στο PlayStation Blog για τα συγκεκριμένα γενέθλια.

Σύμφωνα με τον Ryan το PlayStation είχε πουλήσει 100.000 κομμάτια την πρώτη μέρα κυκλοφορίας και είναι η πρώτη κονσόλα που πούλησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια, αν και στο μέλλον ξεπεράστηκε από τις πωλήσεις του PlayStation 4 στα 155 εκατομμύρια κομμάτια.“ Το PlayStation προσφέρει παραπάνω εμπειρίες από ότι είχε φανταστεί κάποιος ότι θα είχες με μια κονσόλα στο σπίτι. Από την αρχή ανοίξαμε την αγκαλιά μας στις εταιρίες ανάπτυξης παρέχοντάς τους εργαλεία αλλά και την απαραίτητη τεχνολογία ώστε να δημιουργήσουν νέες εντυπωσιακές κυκλοφορίες οδηγώντας σε μια μεγάλη ποικιλία τίτλων για το PlayStation.” ήταν οι ακριβείς δηλώσεις του προέδρου της Sony Interactive Entertainment

Το PlayStation στην Ευρώπη προσπαθεί πάντα να παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες και τίτλους σε έναν gamer για παράδειγμα στην Πολωνία με κάποιον από το UK, την Ιαπωνία ή την Αμερική. Ενόψει των γενεθλίων του θα υπάρξουν δώρα αλλά και προσφορές τις οποίες όμως δεν ξέρουμε ακόμα και αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

[UPDATE: 11/12/19 - Ευχαριστίες από Ken Kutaragi] Με αφορμή τα 25α γενέθλια της κονσόλας της Sony, ο πρώην πρόεδρος του PlayStation, Ken Kutaragi, έστειλε τις ευχαριστίες του προς τους PlayStation fans μέσω του παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα για το PlayStation 5 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Photos

playstation-25-years-anniversairy.jpg
KenKutaragi_feature-1280x720.jpg

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification