Ειδήσεις Action Το Control έρχεται στο Xbox Game Pass

Το Control έρχεται στο Xbox Game Pass

Friday, 06 Dec 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bf/d5/89/control-game-pass-13-1575560319.jpg
 

Το Control έρχεται στο Xbox Game Pass

Οι εταιρίες δηλώνουν ότι πρόκειται για λάθος. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/12/19] Μάθαμε σήμερα ότι ο επικεφαλής του Xbox έχει ήδη στο σπίτι του ως βασική του κονσόλα το Project Scarlett, αλλά ο ίδιος ανακοίνωσε επίσης ότι το Shooter της Remedy, Control, θα είναι διαθέσιμο με το Xbox Game Pass.

Το ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια ενός live stream στο Mixer καθώς συζητούσε για τα αγαπημένα του games της χρονιάς. Συγκεκριμένα είπε “Πίστευα ότι το Control ήταν πραγματικά καλό. Δεν κατάφερε να προσεγγίσει αρκετούς, οπότε είναι θετικό το ότι έρχεται στο Game Pass έτσι ώστε να το παίξει περισσότερος κόσμος." Αυτές οι δηλώσεις έγιναν περίπου στο 44ο λεπτό του stream, για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν.

Είναι μια μικρή έκπληξη αφού πρόσφατα η Microsoft ανακοίνωσε ένα μέρος της λίστας από τα games του Game Pass και δεν συμπεριλαμβανόταν. Ο Phil Spencer ευελπιστεί η κίνηση αυτή να φέρει περισσότερο κόσμο κοντά στο Control.

[UPDATE: 6/12/19 - Οι εταιρίες δηλώνουν ότι πρόκειται για λάθος]  Φαίνεται πως το Control εν τέλει δεν θα έρθει στο Xbox Game Pass, σύμφωνα με τον publisher της, 505 Games.

Σύμφωνα με την 505 Games, η πληροφορία που ανακοίνωσε ο Phil Spencer σχετικά με το Control, ήταν “λάθος”. “Δεν έχουμε κάποια νέα ή ανακοινώσεις σχετικά με το Xbox Game Pass αυτή την στιγμή,” δήλωσε η εταιρία. Μάλλον οι εταιρίες έμπλεξαν τα μπούτια τους, έτσι η Microsoft ανακοίνωσε τα παρακάτω:

“Γνωρίζουμε ότι το “Control” ανακοινώθηκε ως Xbox Game Pass game, ωστόσο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για λάθος. Παρότι συνεχώς ψάχνουμε τρόπους να διευρύνουμε την γκάμα των games μας, δεν έχουμε κάποια σχέδια για την προσθήκη του Control στην λίστα του Xbox Game Pass.”

 

Διαβάστε το review του Control, δείτε τα gameplay videos και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification