Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Sony: "Είναι όμορφο να βλέπεις ένα μέλλον όπου ο κόσμος αρχίζει να βλέπει τα video games ως κάτι σημαντικό"

Sony: "Είναι όμορφο να βλέπεις ένα μέλλον όπου ο κόσμος αρχίζει να βλέπει τα video games ως κάτι σημαντικό"

Friday, 06 Dec 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/c9/e4/Hermen-Hulst-26-1575654565.jpg
 

Sony: "Είναι όμορφο να βλέπεις ένα μέλλον όπου ο κόσμος αρχίζει να βλέπει τα video games ως κάτι σημαντικό" ...

Ο πρόεδρος Hermen Hulst στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο διευθυντής της Sony Worldwide Studios δεν είναι πλέον ο Shuhei Yoshida αλλά ο Hermen Hulst. Ο Ολλανδός δεν έχει πολύ καιρό που πήρε την θέση και έτσι πρώτη φορά σχολιάζει τα δρώμενα εν όψει της 25 επετείου της PlayStation.

Συγκεκριμένα είπε:

“Τα video games έχουν πλέον ενσωματωθεί πλήρως στην pop κουλτούρα των πολυμέσων. Αυτό είναι ταυτόχρονα φανταστικό και καταπληκτικό. Η πρόκληση μας ως δημιουργοί είναι να αγγίζουμε έναν τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων διατηρώντας τα θεμέλια του gaming αναλλοίωτα. Η συλλογική φωνή μας ως δημιουργοί έχει πλέον ποικιλομορφία και συνεπώς περισσότερο ενδιαφέρον. Είναι όμορφο να βλέπεις ένα μέλλον όπου ο κόσμος παγκοσμίως αρχίζει να βλέπει τα video games ως κάτι σημαντικό, κάτι ειλικρινές  και αξιόλογο.”

Φαίνεται ότι ο Hermen Hulst βλέπει την επιρροή των games ως κάτι σημαντικό, όμως θέλει να δώσει εύσημα και στην λίγο ποιο τρελή πλευρά της βιομηχανίας.

Διαβάστε περισσότερα για την Sony και τα σχέδια της για τις φορητές κονσόλες και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification