Οι νέες προσλήψεις της Cloud Chambers ανακοινώθηκαν

Φοίβος Καρκάνης
Οι νέες προσλήψεις της Cloud Chambers ανακοινώθηκαν

Οι νέες προσλήψεις της Cloud Chambers ανακοινώθηκαν

Στο καινούργιο Bioshock θα απουσιάζει ο Ken Levine.

Σύμφωνα με την Cloud Chamber διέρρευσαν κάποιες πληροφορίες για τον νέο τίτλο Bioshock.

Γράφοντας στο Twitter, η συγγραφέας του Assassin's Creed Odyssey, Melissa MacCoubrey, αποκάλυψε περήφανα ότι εργάζεται στο νέο τίτλο Bioshock ως σκηνοθέτης. Επίσης μάθαμε ότι ο βασικός προγραμματιστής θα είναι ο Shawn Elliot o oποίος παλαιότερα έχει εργαστεί στην Irrational Games στους αρχικούς Bioshock τίτλους. Ο βασικός σκηνοθέτης της νέας κυκλοφορίας θα είναι ο Hogarth de la Plante μαζί με τον Scott Sinclair που θα δουλεύει στα γραφικά του παιχνιδιού και τον Jonathan Pelling που δεν ξέρουμε ακόμα τι ρόλο θα έχει.

Η 2Κ επίσης προσέλαβε πολλούς προγραμματιστές που είχαν δουλέψει στα Call of Duty και στα Star Wars. Αυτός που σίγουρα δεν θα έχει σχέση με το νέο Bioshock είναι ο Ken Levine ο οποίος εργάζεται για την 2Κ σε μια θυγατρική εταιρία ανάπτυξης. Δεν ξέρουμε πολλές πληροφορίες για την νέα κυκλοφορία εκτός ότι θα αναπτυχθεί από την Cloud Chamber. Ο τίτλος , το release date, τα format και πολλά άλλα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και σύμφωνα με δηλώσεις δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Τέλος υπεύθυνος για την Cloud Chamber είναι ο Kelley Gilmore που έχει εργαστεί σε Civilization και XCOM.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Bioshock και συζητήστε για τη σειρά στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification