Gamer παίζει Time Crisis 2 ταυτόχρονα σε δυο οθόνες

Hot
Gamer παίζει Time Crisis 2 ταυτόχρονα σε δυο οθόνες

Gamer παίζει Time Crisis 2 ταυτόχρονα σε δυο οθόνες

Θανατηφόρα χορογραφία από τον Eddie Esguerra.

 

Στις 15 Δεκεμβρίου, ο cosplayer Eddie Esguerra έγινε viral χάρη στα … ιδιαίτερα skills του.

Ο λόγος για την έκρηξη δημοτικότητας ήταν ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter και τον έδειχνε να παίζει το γνωστό Arcade Time Crisis 2 σε δύο διαφορετικές οθόνες. Εκτός από τα skills του, εντυπωσιάζει και ο τρόπος που κινείται καθώς σκοτώνει τους εχθρούς του. Το Time Crisis είναι ένα co-op δυο παικτών στο οποίο προσπαθείτε να πυροβολήσετε τους εχθρούς σας, ενώ παράλληλα κρύβεστε πίσω από αντικείμενα για να μην σας πετύχουν.

 

 

Ο Esguerra λοιπόν, μετά από 20 χρόνια εμπειρίας κατάφερε να χειρίζεται και τους δυο παίκτες ταυτόχρονα και να νικάει τα levels το ένα μετά το άλλο. Το πετάλι του cover τον δυσκολεύει λίγο στις εντυπωσιακές του κινήσεις, ειδικά όταν υπάρχουν πολλοί δύσκολοι εχθροί και στις δυο οθόνες. Εκτός από το Time Crisis 2 έχει γίνει “master” και σε παρόμοια Arcade Light Gun Shooters όπως House of the Dead, Police 911 και Silent Scope.

Διαβάστε επίσης για την πρόταση γάμου μέσω loot box στο Overwatch και συζητήστε για όλα τα νέα στον κόσμο του gaming στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification