Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο YouTuber Dream χτυπάει φίλο του με ηλεκτρικό κολάρο όταν δέχεται ζημιά στο Minecraft

Ο YouTuber Dream χτυπάει φίλο του με ηλεκτρικό κολάρο όταν δέχεται ζημιά στο Minecraft

Monday, 13 Jan 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a9/ed/c8/dog-collar-minecraft-shock-10-1578952721.jpg
 

Ο YouTuber Dream χτυπάει φίλο του με ηλεκτρικό κολάρο όταν δέχεται ζημιά στο Minecraft

Ο απόλυτος μαζοχισμός!

Πως θα σας φαινόταν αν παίζατε Minecraft ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι με μάχη και σε κάθε χτύπημα στο παιχνίδι δεχόσασταν και ένα στην πραγματικότητα;

Την βάρβαρη αυτή σκέψη ήρθε να κάνει πραγματικότητα ο YouTuber Dream, που πηγαίνει τον μαζοχισμό στο απόλυτο επίπεδο. Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα κολάρο σκύλου, να του εισάγει ηλεκτρισμό και ο ηλεκτρισμός αυτός να τον χτυπάει τον φίλο του GeorgeNotFound όποτε δέχεται damage! Ο YouTuber Dream επιχείρησε να τερματίσει το Minecraft μαζί με φίλο του, ο οποίος φυσικά ούρλιαζε όποτε δεχόταν ζημιά.

Πέρα από τον ηλεκτρισμό, ο φίλος του YouTuber (George) φοβόταν παράλληλα σε κάθε μάχη ότι το ηλεκτρικό κολάρο θα τον χτυπήσει. Οπότε πέρα από το χτύπημα, υπήρχε και ο φόβος. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι παρόμοια σκηνικά μπορεί να σκεφτούν άλλοι YouTubers ύστερα από αυτό αλλά καλύτερα να μην τα σκεφτούμε καν.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheLuckyShamrock (Level 14) 14/01/2020 01:29
Για Darwin award είναι οι τύποι.
#2 Nemesis11 (Level 9) 14/01/2020 19:03
Λοιπόν μάστορα!
Λοιπόν τα πράματα είναι πολύ απλά και μην αγχώνεσαι. Μιας λοιπόν που το έχεις κάνει επάγγελμα απ' ότι φαίνεται, βγαίνεις με συνοπτικές διαδικασίες από το δωμάτιο σου και στρίβεις δεξιά στο διάδρομο, μετά κάνεις επτά βήματα και φτάνεις μπροστά σε δυο πόρτες. Η μια σε πάει στο μπαλκόνι και η άλλη στο μπάνιο, πέρνα πρώτα από το μπάνιο και δώστου να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό εδώ!
Αν πάλι δεν τα καταφέρεις και πέσεις ηρωικά στο πεδίο της μάχης, τότε πέρα από την πρώτη πόρτα και όρμα από το μπαλκόνι σαν να μην υπάρχει αύριο. Τότε να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις 100% man μου!
Notification