Gamer συνέδεσε το PS4 του σε οθόνη αεροδρομίου

Hot
Gamer συνέδεσε το PS4 του σε οθόνη αεροδρομίου

Gamer συνέδεσε το PS4 του σε οθόνη αεροδρομίου

Δεν τον άφησαν να τελειώσει τον γύρο του στο Apex.

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να κουβαλάνε το PS4 μαζί τους όταν ταξιδεύουν.

Ένας από αυτούς όμως ξεχώρισε, αφού το κουβάλαγε στο σακίδιό του και αποφάσισε να το συνδέσει σε ένα monitor στο αεροδρόμιο. Ένας άντρας, ο οποίος περίμενε στο Portland International Airport, φαίνεται πως βαρέθηκε την αναμονή και αποφάσισε να παίξει λίγο Apex Legends. Έτσι έβγαλε το PS4 από την τσάντα και το σύνδεσε στο κοντινότερο monitor, το οποίο πριν έδειχνε ένα χάρτη του αεροδρομίου.

Φυσικά αυτό δεν διήρκησε πολύ, αφού μόλις το αντιλήφθηκε το προσωπικό πήγαν προς το μέρος του. Μιλώντας στο ράδιο, η Kama Simonds του Port of Portland ξεκαθάρισε ότι αυτό που έγινε δεν είναι οκ. “Προφανώς είναι κάτι το οποίο δεν θέλουμε να ξαναγίνει, γιατί οι ταξιδιώτες χρειάζονται αυτές τις πληροφορίες,” δήλωσε.

Το προσωπικό ζήτησε από τον άντρα να σταματήσει να χρησιμοποιεί την οθόνη του αεροδρομίου και αυτός τους ζήτησε “πολύ ευγενικά” αν μπορεί τουλάχιστον να τελειώσει τον γύρο. Η απάντηση ήταν όχι.

Διαβάστε επίσης για τον indie dev που ανέβασε το game του στο Pirate Bay και συζητήστε για όλα τα νέα του gaming στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 17/01/2020 16:19
Χαχαχα δεν υπάρχει," τουλάχιστον να τελειώσω το γύρο" χαχαχα. Πέρα από την πλάκα έχω διαβάσει πως το Apex είναι καλοδουλεμένο και εθιστικό!
Notification