Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Kojima Productions σχεδιάζει να εργαστεί σε μικρότερα games, Anime, Manga και ταινίες

Η Kojima Productions σχεδιάζει να εργαστεί σε μικρότερα games, Anime, Manga και ταινίες

Thursday, 23 Jan 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Νικόλαος Κεχαγιάς  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/83/78/c6/hideo-kojima-movies-manga-anime-93-1579804259.jpg
 

Η Kojima Productions σχεδιάζει να εργαστεί σε μικρότερα games, Anime, Manga και ταινίες

Ο Hideo Kojima επιθυμεί να δημιουργήσει μικρότερα games με σειρά επεισοδίων.

Ο Hideo Kojima και ο συνεργάτης του Yoji Shinkawa εξέφρασαν τις επιθυμίες τους, μέσω μίας συνέντευξης στο περιοδικό Famitsu, για το μέλλον της εταιρίας και τα σχέδια τους όσον αφορά τα προϊόντα τους.

Ο Kojima, αναφέρει επίσης, πως θα τον ενδιέφερε η ανάπτυξη μικρότερων games, με σειρά επεισοδίων ή digital, παράλληλα με την ανάπτυξη των μεγαλύτερων projects. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν έχει εργαστεί και σε μικρότερες παραγωγές, το PT και το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.
H Kojima Productions σχεδιάζει να εργαστεί πάνω σε πολλαπλά game projects, συμπεριλαμβάνοντας ένα ΑΑΑ τίτλο ενώ παράλληλα θα εργάζεται και σε μικρότερους. Επιπρόσθετα οι δύο συνεργάτες δήλωσαν πως επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα Manga και ένα anime, μέσω της εργασίας και των σχεδίων του Shinkawa. Τέλος ανέφεραν πως θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε πως ο Hideo Kojima ήθελε να φτιάξει μηχανισμό που θα αντιδρά στη μυρωδιά της αναπνοής σας και συζητήστε για το επόμενο video game του σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification