Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Αμερικανός έκανε μήνυση στην Jagex επειδή του έκανε account mute στο Runescape

Αμερικανός έκανε μήνυση στην Jagex επειδή του έκανε account mute στο Runescape

Saturday, 25 Jan 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ab/c7/2d/runescape-account-mute-lawsuit-67-1579973576.jpg
 

Αμερικανός έκανε μήνυση στην Jagex επειδή του έκανε account mute στο Runescape

Και δεν δικαιώθηκε.

 

Ο Αμερικανός Amro Elansari, κάτοικος της Pennsylvania, παίζει συχνά Runescape. Τον Μάρτιο του 2019, η Βρετανική εταιρεία Jagex έκανε mute τον λογαριασμό του. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει μήνυση τόσο στην Jagex, όσο και στην Κινέζικη ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα όλο αυτό το διάστημα να κάνει chat στο Runescape ή να γράψει στο Forum του παιχνιδιού. Μπορεί μόνο να παίξει Runescape. Η Jagex ωστόσο αρνήθηκε να πει στον παίκτη γιατί τον έκανε mute. Μάλιστα ο Elansari είναι μεταξύ άλλων και streamers με πάνω από 2.000 ώρες παιχνιδιού στο συγκεκριμένο MMORPG.

Το αποτέλεσμα ήταν το δικαστήριο της Αμερικής να αποφανθεί ότι το account mute δεν είναι κάτι παράνομο. Ο παίκτης αξίωσε τόσο την αφαίρεση του mute, όσο και χρηματική αποζημίωση, αλλά τελικά δεν κατάφερε τίποτα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο παίκτης απασχόλησε τους δικαστές δύοφ ορές το τελευταίο δίμηνο. Πριν από δύο μήνες είχε κάνει αγωγή και στο...Tinder, γιατί θεωρεί ότι τον εξαπάτησε! Λογικά θα πλήρωσε κάποια συνδρομή και παράλληλα θα θεώρησε ότι η εταιρεία δημιουργεί ψεύτικους λογαριασμούς, εξού και η αγωγή. 

Δείτε έναν παίκτη του Runescape που ξόδεψε 56.000 ευρώ. Θυμίζουμε ακόμη τα 3.500 ευρώ που ξόδεψε νεαρός.

Διαβάστε επίσης για το κλείσιμο του Runescape Classicγια το RuneScape: Idle Adventures και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification