Έρευνα: Το 98% των παικτών League of Legends δέχθηκαν flame μέσα σε ματς

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Έρευνα: Το 98% των παικτών League of Legends δέχθηκαν flame μέσα σε ματς

Έρευνα: Το 98% των παικτών League of Legends δέχθηκαν flame μέσα σε ματς

Το 12% είναι γυναίκες.

Σε μια έρευνα που έγινε για τους παίκτες του League of Legends, διαπιστώθηκε ότι το 79% έχει παρενοχληθεί από άλλους χρήστες μετά από το τέλος κάποιου αγώνα.

Η έρευνα δείχνει ακόμη ότι το 87% των παικτών είναι άνδρες και το 12% γυναίκες. Δεν διευκρινίστηκε τι ακριβώς ισχύει για το υπόλοιπο 1%. 

league of legends age survey

Από τους άνδρες παίκτες το 10% παίζει για μια δεκαετία, το 71% είναι μπακούρια και το 22% σε σχέση. Στις γυναίκες το 68% είναι σε σχέση και το 48% μόνες, οπότε κάτι δεν πάει καλά εδώ. Όσο για τις ηλικίες, το 10% είναι ανήλικοι, 18-20 είναι το 27%, 21-24 το 37% που λογικά ξεκίνησαν να παίζουν από το Γυμνάσιο και το 25-30 είναι στο 22%. Οι άνω των 30 είναι μόλις 4%.

Το highlight της έρευνας είναι ότι το 98% των παικτών έχουν δεχθεί flame κατά την διάρκεια ενός αγώνα! Το ποσοστό αυτό ίσως είναι και το μεγαλύτερο που έχουμε δει ποτέ σε video game. Επίσης, το 32% των παικτών που οι συμπαίκτες τους αναγνώρισαν ότι είναι γυναίκες δέχθηκαν σεξουαλικές προσβολές/επίθεση.

league of legends friends

Η έρευνα διεξήχθη από τον χρήστη του Reddit Clanaria. Όσο για τον αριθμό των ερωτηθέντων, 2.400 άτομα ομολόγησαν ότι έχουν spamάρει τους συμπαίκτες τους και 2.084 ότι έχουν κάνει flame συμπαίκτη ή αντίπαλο. Η έρευνα διεξήχθη σε 3.784 άτομα. Όσο για το ξόδεμα χρημάτων, το 92% των ανδρών έχει ξοδέψει χρήματα στο παιχνίδι και το 32% των γυναικών έχει αγοράζει merchandize. Τώρα αντιλαμβάνεστε γιατί η Riot Games έχει πλουτίσει!

league of legends job occupation

Διαβάστε για το League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch, το League of Legends Fighting game, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

Συζητήστε για το League of Legends στο παρακάτω forum topic. Επίσης ανταλλάξτε IDs με τους άλλους αναγνώστες του GameWorld κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification