Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Park Row: Εστιατόριο Batman στο Λονδίνο

Park Row: Εστιατόριο Batman στο Λονδίνο

Thursday, 13 Feb 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/16/5a/be/park-row-batcave-15-1581626721.jpg
 

Park Row: Εστιατόριο Batman στο Λονδίνο

Γεύμα στη Batcave.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι ανοίγει το πρώτο θεματικό εστιατόριο για χαρακτήρα της DC στο Λονδίνο και συγκεκριμένα για τον Batman.

Σύμφωνα με το Forbes, το εστιατόριο ονομάζεται Park Row (από την γειτονιά της Gotham City) και βρίσκεται στο υπόγειο ενός κτιρίου στην καρδιά του Λονδίνου, ώστε να σας δίνεται η αίσθηση ότι εισέρχεστε σε μια Batcave.

Έχει διάφορες περιοχές για φαγητό, βασισμένες σε χαρακτήρες του σύμπαντος του Batman. Θα βρείτε δωμάτια εμπνευσμένα από τον Alfred (μπάτλερ του Batman), από κακούς της Gotham City, την Harley Quinn, τον Penguin κ.α. Κάθε δωμάτιο θα έχει διαφορετικό μενού και οι τιμές κατά μέσο όρο κυμαίνονται γύρω στα 50 ευρώ το άτομο. 

Η πιο ακριβή περιοχή του εστιατορίου ονομάζεται Μonarch Theater και την έχει σχεδιάσει η Ab Rogers Design. Έχει μενού στα 145 ευρώ το άτομο.

Το εστιατόριο Park Row θα ανοίξει την Άνοιξη στο Λονδίνο.

Συζητήστε για την gaming επικαιρότητα στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification