Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Οι Αμερικανοί πρέπει να δηλώνουν στην φορολογική τους δήλωση in-game currencies

Οι Αμερικανοί πρέπει να δηλώνουν στην φορολογική τους δήλωση in-game currencies

Friday, 14 Feb 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/04/cb/e9/v-bucks-96-1581680789.jpg
 

Οι Αμερικανοί πρέπει να δηλώνουν στην φορολογική τους δήλωση in-game currencies

Εξαιρείται το Fortnite.

 

Στις 15 Απριλίου οι Αμερικανοί πρέπει να κάνουν τις φορολογικές τους δηλώσεις και πολλοί απορούν αν θα πρέπει να καταχωρήσουν κάτι σχετικό με το gaming.

Τα πράγματα ωστόσο έγιναν λίγο πιο πολύπλοκα λόγω της αλλαγής από το IRS. Το IRS πρόσφατα αφαίρεσε την καταχώρηση στην ιστοσελίδα του όπου ανέφερε ότι οι Αμερικάνοι πρέπει να δηλώνουν αν έλαβαν, πούλησαν, αντάλλαξαν ή έλαβαν οικονομικό τόκο στα in-game currencies του Fortnite ή του Roblox. Ένας εκπρόσωπος της Epic Games δήλωσε στο Bloomberg Tax ότι το virtual currency του Fortnite, V-bucks, δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται στην φορολογική δήλωση, καθώς δεν μπορεί να γίνει cash-out, δηλαδή να ανταλλαχθεί με πραγματικό χρήμα.

Το Roblox ωστόσο επιτρέπει στους παίκτες του να μετατρέψουν το virtual currency Robux σε πραγματικό χρήμα. Ένας εκπρόσωπος του Roblox Corp. επεσήμανε ότι όσοι επιθυμούν να κάνουν cash-out θα πρέπει να το συμπεριλάβουν στην φορολογική τους δήλωση. Η Entertainment Software Association δήλωσε ότι τα in-game currencies που δεν μπορούν να γίνουν cash-out δεν θα έπρεπε να λαμβάνουν την ίδια μεταχείριση όπως το Bitcoin.

“Οι in-game οικονομίες είναι συνήθως κλειστές οικονομίες που δεν μπορούν να γίνουν cash-out ή να ανταλλαχθούν,” δήλωσε η ESA.

Δείτε το πιο πρόσφατο update του Fortnite και συζητήστε για τα νέα στον κόσμο του gaming στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification