Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το Dreams ενδέχεται να κυκλοφορήσει στο PS5

Το Dreams ενδέχεται να κυκλοφορήσει στο PS5

Sunday, 16 Feb 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e3/6d/5e/dreams20ps5-94-1581861302.jpg
 

Το Dreams ενδέχεται να κυκλοφορήσει στο PS5

Σύμφωνα με την Media Molecule

 

Το PS4 exclusive με τίτλο Dreams, που μετά από μια παρατεταμένη περίοδο στο Early Access τελικά κυκλοφόρησε, ενδέχεται να κυκλοφορήσει και σε PlayStation 5 κάποια στιγμή σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης.

Ο συνιδρυτής της Media Molecule, Mark Healey, δήλωσε ότι το PS4 είναι η πλατφόρμα του Dreams προς το παρόν, όμως μια PS5 έκδοση δεν είναι απίθανη να γίνει και ότι εξαρτάτε από την επιτυχία και την απήχηση του.

Συγκεκριμένα δηλώνει “Προφανώς αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε στο PS4 και ελπίζω ότι θα βοηθήσει στην επέκταση του χρόνου “ζωής” του PS4 για να είμαι ειλικρινείς. Έπειτα μπορεί όταν οι υπόλοιπες εταιρείες να αναπτύσσουν games για αυτό, το community θα συνεχίσει να αναπτύσσει games για αυτό και έτσι αν έχει την επιτυχία που ελπίζουμε ότι θα έχει, η μετάβαση είναι προφανής. Ξέρετε πρόκειται για μια πλατφόρμα, οπότε μελλοντικά θα μεταφερθούμε κάπου σχετικά. Αυτά νομίζω είναι όλα όσα μπορώ να πω πριν να μου δώσει κάποιος σφαλιάρα.”

Δεν είναι ξεκάθαρο το πόσο σκοπεύει να περιμένει η Media Molecule μέχρι την μεταφορά του Dreams στο PS5.

 

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Dreams και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification