Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Microsoft θα κάνει δωρεά 250.000 δολάρια για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας των στρατιωτών

Η Microsoft θα κάνει δωρεά 250.000 δολάρια για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας των στρατιωτών

Monday, 17 Feb 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/41/ee/6b/xbox20military-99-1581941261.jpg
 

Η Microsoft θα κάνει δωρεά 250.000 δολάρια για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας των στρατιωτών

Σε συνεργασία με την OSD.

Η Microsoft θα συνεργαστεί με την στρατιωτική φιλανθρωπική οργάνωση Outperform, Serve, Develop (OSD) για νέα καμπάνια, στην οποία η δημιουργός του Xbox θα κάνει δωρεά ύψους 250.000$.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου, η Microsoft θα μαζεύει χρήματα μέχρι να φτάστει τα 250.000$. Τα χρήματα θα πάνε στην βοήθεια υποστήριξης της ψυχικής υγείας των στρατιωτών μέσω των video games και των επιτραπέζιων, όπως και με άλλες δραστηριότητες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να συνδράμετε στην δωρεά εδώ.

Οι streamers και οι δημιουργοί μπορούν να εγγραφούν για να τους δοθεί πρόσβαση σε οπτικά και λειτουργικά στοιχεία τα οποία μπορούν να προσθέσουν στα livestreams ή το περιεχόμενο τους.

Η Microsoft υποστιρήζει την OSD από το 2014. Ως μέρος της μοναδικής καμπάνιας το 2018 η Microsoft έβαλε τον performer Travis Pastrana να πηδήξει από αεροπλάνο για να μεταφέρει ένα Battlefield V Xbox One σε έναν βετεράνο στο έδαφος, μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα για την συνεργασία της Microsoft με την Samsung και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification