Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η μητρική της THQ Nordic αγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης του Wοrld War Z για 150 εκατομμύρια δολάρια

Η μητρική της THQ Nordic αγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης του Wοrld War Z για 150 εκατομμύρια δολάρια

Wednesday, 19 Feb 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8f/2f/41/World-War-Z-Screenshot-34-71-1582119536.jpg
 

Η μητρική της THQ Nordic αγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης του Wοrld War Z για 150 εκατομμύρια δολάρια

Το ποσό ενδέχεται να ανέρθει στα 375 εκατομμύρια υπό προϋποθέσεις.

H Embracer Group, μητρική της THQ Nordic αγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης του World War Z, Saber Interactive για το ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ποσό ενδέχεται να ανέρθει στα 375 εκατομμύρια δολάρια εάν επιτευχθούν οι στόχοι. Ο διευθύνων σύμβουλος Lars Wingefors ανακοίνωσε ότι έχουν προσέξει την ομάδα ανάπτυξης εδώ και αρκετό καιρό λόγω της υψηλής ποιότητας που καταφέρνει σταθερά η Saber Interactive στα games της, μέσα στα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα: “Οι φιλόδοξες κινήσεις τους προς τα αυτοχρηματοδοτούμενα projects τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακές, ειδικά όσον αφορά το World War Z το οποίο έχει καταφέρει περισσότερες από τρία εκατομμύρια πωλήσεις. Καθώς η Saber Interactive θα παραμείνει ανεξάρτητη εταιρεία μέσα στην Embracer Group, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να προωθήσουμε την ικανότητα τους να δημιουργούν.”

Διαβάστε για την νέα εταιρεία ανάπτυξης που άνοιξε η THQ Nordic για την δημιουργία Shooter/Survival games και συζητήστε για την Embracer Group στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification