Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Gabe Newell: "Το Steam ωφελείται από τον ανταγωνισμό του Epic Games Store"

Gabe Newell: "Το Steam ωφελείται από τον ανταγωνισμό του Epic Games Store"

Friday, 20 Mar 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8d/88/7e/gabe-newell-dice-2013-photo-20291487139908-13-1584736574.jpg
 

Gabe Newell: "Το Steam ωφελείται από τον ανταγωνισμό του Epic Games Store"

Φοβάται το κλειστό μοντέλο της Apple.

Ο Gabe Newell δήλωσε ότι "όλοι ωφελούνται από τον ανταγωνισμό του Epic Games Store".

Ο επικεφαλής της Valve δήλωσε ότι "ο ανταγωνισμός στα online gaming καταστήματα είναι εκπληκτικός για όλους. Μας κάνει ειλικρινείς, όπως και όλους τους άλλους. Βραχυπρόθεσμα είναι κακός γιατί μας κάνει να φαινόμαστε κακοί. Αλλά μακροπρόθεσμα όλοι ωφελούνται από την πειθαρχία και την στοχαστικότητα, καθώς για να έχεις την επιχείρησή σου θα πρέπει να έρχεται κόσμος και να σου εμφανίζει προκλήσεις. Δεν μας φρικάρει ο ανταγωνισμός, αλλά οι άνθρωποι που θέλουν να τον αποτρέψουν".

Η Valve φοβάται το μοντέλο "ελέγχου και γραφειοκρατίας" της Apple
Ο Gabe Newell έγινε πιο σαφής για το τι φοβίζει την Valve και στρεφόμενος προς το App Store της Apple δήλωσε: "Αν μας ρωτάτε τι μας φοβίζει, θα σας πούμε ο κόσμος που ερωτεύεται το μοντέλο της Apple που θέλει να ελέγξει τα πάντα και να πρέπει να αντιμετωπίσεις γραφειοκράτες που εμποδίζουν ένα προϊόν να βγει στην αγορά αν δεν το θέλουν ή σχεδιάζουν ένα store που ελαχιστοποιεί την αξία ενός software και γενικά τέτοια πράγματα".

Το Steam ξεπέρασε τους 20 εκατομμύρια ταυτόχρονους χρήστες.

Συζητήστε για το Steam στο παρακάτω forum topic και ανταλλάξτε Steam IDs για να παίξετε online στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification