Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Riot Games έκανε δωρεά ενάμιση εκατομμύριο δολάρια στο Los Angeles για τον κορωνοϊό

Η Riot Games έκανε δωρεά ενάμιση εκατομμύριο δολάρια στο Los Angeles για τον κορωνοϊό

Wednesday, 25 Mar 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/ba/03/riot-games-hd-coronavirus-10-1585160667.jpg
 

Η Riot Games έκανε δωρεά ενάμιση εκατομμύριο δολάρια στο Los Angeles για τον κορωνοϊό

500 η εταιρεία και από 500 ο κάθε ιδρυτής της.

Ο δήμαρχος του Los Angeles Eric Garcetti ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ότι η Riot Games και οι συνιδρυτές της, Brandon Beck και Marc Miller, έκαναν δωρεά ενάμιση εκατομμύριο δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Ο Garcetti ανακοίνωσε: "Έχουμε την ευλογία εδώ στο Los Angeles να έχουμε βιομηχανίες που όχι μόνο τροφοδοτούν την πόλη, αλλά την χώρα μας και την παγκόσμια οικονομία. Το gaming είναι μία από αυτές τις βιομηχανίες και μία από τις ηγετικές εταιρείας της βιομηχανίας είναι η Riot Games. Έχουν την έδρα τους στην πόλη μας και σήμερα η εταιρεία και οι ιδρυτές της έκαναν δωρεά πάνω από 800.000 δολάρια σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και 200.000 δολάρια στο λογαριασμό δωρεάς του δημάρχου για την καταπολέμηση του κορωνοϊού".

Η Riot Games διευκρίνισε λίγο αργότερα ότι το συνολικό ποσό είναι 1,5 εκατομμύριο δολάρια. 500.000 από την εταιρεία, 500.000 από τον Brandon Beck και 500.000 από τον Marc Miller. Από αυτά, τα 400 θα πάνε στην τράπεζα τροφίμων του Los Angeles, 200 στο ταμείο χρηματοδότησης του δημάρχου. Τα υπόλοιπα 900.000 δολάρια θα πάνε σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις του Los Angeles.

Σύμφωνα με την Riot Games, το προσωπικό των εγκαταστάσεων, της τροφοδοσίας και οι λογιστές δουλεύουν σε οκτάωρη βάση στα γραφεία της και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι από το σπίτι.

Διαβάστε για την αύξηση χωρητικότητας των servers του League of Legends λόγω του κορωνοίού.

Δείτε τα gameplay videos του νέου FPS League of Legends Valorant. Συζητήστε για το League of Legends Valorant στο παρακάτω forum topic.

Συζητήστε για το League of Legends στο παρακάτω forum topic και βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε γράφοντας το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification