Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Nintendo έκανε δωρεά στην Αμερική 9500 μάσκες για τον κορωνοϊό

Η Nintendo έκανε δωρεά στην Αμερική 9500 μάσκες για τον κορωνοϊό

Wednesday, 25 Mar 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2a/bf/5c/nintendo-masks-coronavirus-covid-19-1-1585170934.jpg
 

Η Nintendo έκανε δωρεά στην Αμερική 9500 μάσκες για τον κορωνοϊό

Στο τμήμα πυροσβεστικής της Ουάσινγκτον.

 

Η Nintendo έκανε δωρεά στο τμήμα πυροσβεστικής της Ουάσινγκτον 9500 χειρουργικές μάσκες για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Οι υπηρεσίες Fire Eastside Rescue Αμερικής που εδρεύουν στο North Bend της Washington έλαβαν την δωρεά από την Nintendo και συγκεκριμένα από το κέντρο διανομής της που εδρεύει στην ίδια ακριβώς περιοχή.

Την πρωτοβουλία αυτή ανέλαβε ο Jerry Danson, εκπρόσωπος του συγκεκριμένου παραρτήματος της Nintendo, ο οποίος τηλεφώνησε στο σχετικό τμήμα των ΗΠΑ. Οι χειρουργικές αυτές μάσκες είχαν αρχικά αγοραστεί για επείγουσες περιπτώσεις, ωστόσο "εν μέσω κρίσης του ιού COVID-19 σίγουρα είναι απαραίτητες κάπου αλλού. Το προσωπικό του τμήματος Eastside Fire & Rescue θα διανείμει τις μάσκες αυτές στην περιοχή για να καλύψει άμεσες ανάγκες στην πόλη του North Bend".

Οι χειρουργικές μάσκες είναι ορισμένες άκρως απαραίτητες προμήθειες εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Riot Games έκανε δωρεά ενάμιση εκατομμύριο δολάρια στην πόλη του Los Angeles, ενώ πολλοί game developers και η Unity δίνουν δωρεάν προϊόντα.

Συζητήστε για την Nintendo στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification